#DRAFT

heyyo
...
fuh fuh..//tiup habuk. Happy fasting you guys. Dah bulan puasa.Raya kelapan trial. Havoc giler sekolah aku buat awal bapak trial. Anyway, too many stories I'm gonna tell you guys.. but hmm.Let me start with Result exam pertengahan tahun.Hmmm ok la meningkat la jugak 1 fail jer.. addmath puaka tu punya pasal. LK cukup makan ja T_T fml. A- Sej dengan english.come on laa 5A ke atas laa kalau craving nak masuk utp.Abang aku pun dah start motivate aka bebel via wechat jumaat ritu.Rindu aku le tew. 'Yang' aka masalah pn motivate aku jugak. Thanks ler awak even selalu badmood or x der mood ~.~ dia punrilek jer aku tgk dengan pt3 yang renyah tahap. Anyway.. even result meningkat.. still kena marah. Questioning about my LK 
and my addmeth result. Idunno how to tackle that subject tho. haa dh start dah dia punya nigger.lol.Starting from today kenapulun laa puan dyno oi. pfft. Dengan internet serupa celaka caner aku nak stadi tgk cg romie tu stadi lk. t.t And 3 bulan broo; 3 bulan x der cikgu math ngan addmath. sekolah dermalah darah anda memang sempoi. hmm

Next, majalah sekolah. Aduh minggu ni suara aku dah serupa cakra khan. penat bertekak pasal nak ambik gambar. First session azri ngan qib x der. Lindung batang pokok laa.. dahan pokok laa. Yang cerdik nak jugak location tu dah kenapa. haha. session kedua ada sekali guru kelas. Rozillian. haa. Baru tau dia sempoi ambik selfie dengan madro. Jangan didelete gambar tu sampai bila-bila.Dengan shahmin duk centre.. madro jadi batang monopod.lulz. Pastu kan kan.. hokni aku eksaited.Kelab inovasi session. aku duk sebelah meer. maigodd finally. //tabur bunga. he's so mm.. buleh laa.. tapi lepas tu aku gaduh ngan dia. derek .-. ho laa duk sembang kata malas laa apa laa.. serupa nak tabuh pakai batang penyapu jaa.. malas apa masuk
geng berlian.. pi la hampa berlian tu. Aku rela jadi batu hampar pun x per.Then hasrat nak ambik gambar ngan model playboy pun tak kesampaian. malu laa apa laa.. yang penting "starbucks i punyer" kk nis jangan tabuh aku. yang dia baca sajiss. perks of having blog that no one knows about it existence/.

Apart from that.. haa kuiz kimia. gilew if form 1 deanna know about this.. lol. waktu lower form aku laa yang paling banyak menyumpah kat subjek sains. bukan apa.. dah x minat and cikgu yang ajaq tu pn x buat aku minat. so how? lol. aku sahut laa seruan ain suruh join. Sebab meer join. tediaa tak ikhlas. kk saja cuba nasib. x pass pun bukan cg kimia nak ligan aku satu sekolah. watlek watpis. And haritu ada mini sukan laa katakan. 'masalah' tu join perbarisan. Aku nak tengok tapi siti ngan iffa ibarat nenek kebayan tak tahan panas. Teman laa liya date dengan amyay dia tu. Tunglaa set2 ada bf.'masalah' tu pn hmm aku x tau.. aku kata aku syg skgi dia marah.. keja marah orang. awat panggil 'masalah'? cuz it funny.. masalah sent a 
message.. masalah called.. masalah ... haha k. kekadang dia buat org happy, merajuk, marah, menyampah.. masalah really do that.. so that is why i called him masalah.. he called me alien. elok la dua orang jadi lagutu. Oh and you know what, there WAS a form 1 student like  me. nokharomm. he;s really creepy from my opinion. pastu dia main2. ingat elok kud main2 perasaan orang. Masalah tu bt banyak kali dah pastu dia kata dia tak main2. Buleh mati pikiaq.lulz. but now.. dia dh stop hantar wc mintak gambar laa apa la.. i tau laa i comel tapi jangan la laguni kan.. pfft. kdakdak x comel

Syd,. hmm i think i shud call him syed rm2 cuz anytime i selisih dengan dia.. mesti minx rm2 even now is Ramadhan. beli apa tah budak ni. hey still remember atap zink? masih hidup jangan risau. orang pakai lenovo lamalaa.. duk selfie ja. rambut tajam2. lulz. Nasib rambut masalah aku sisip tepi jaa.. comey oo. actually aku perangat dia jaa.. bukan gemuk tara mana pun. badan dia naik sikit jaa.. pakai blazer namoak ramping gitu. gugat iman aku,, saia taak kuaat awaaak.lulz. come on laa.. 2 tahun kud. hmm fine sufi fine. tapiii.. im done looking lorh. Aku couple dgn bdk cina ranking first tu mau terkejut semua orang. Cinta dua darjat. hahahahahahaha buleh pi sajissss lagi lama lagi aku merepek. kbyebye

HE KNEW THAT I'M CALLING HIM 'MASALAH' LOL --'