FYL

Hi
hahahahhaha no. I'm crying like there's no tomorrow. Everything went celaka in just one day. "Its just a bad day.. not a bad life" < if someone ever said that to me.. I'll punched 'em right in the face. Ingat senang kaa.. senang?! Once upon a time, hati ni dah kata.. "tak lama dia buat serupa zarul ngan paiq.." Maybe I was TOO nice that time,, I just ignored that and now.. tadaaaa padan muka hang.. jadi sungguh. I put my trust on you and you betrayed. How dare you.. sanggup noh. duh :) Aku cerita habis kat hang dengan harapan hang tak buat benda yang sama.. but, nerghh.. buat jugakk.. Macam nak bagi award pun ader.

Poyo gilos ayat.. ehee. Selalu aku pendam tulis atas kertas pastu buang dalam tong sampah, Tapi hokni... gila sakit hati padu. Nasib ada atap zink bumbung sekolah duk tengah buat lawak kat aku. Dia pun heartbroken jugak. Buleh tahan vangang gak girls tu. lewls. Anyway, thanks for betraying meee.. lulz. Dah nak nampak dah pattern nak end lagumana tapi saja buat keras kepala anggap itu hanyalah 'negative thought'.. vavinya kau dinooo TT_TT And now aku blurr.. nak buat apa.

Buat apa.. tido je la. I lost EVERYTHING. Yang stayback pun sapa la sangat. Duk keja 'lol' kan aku jer. Baca balik post hok lama.. how excited I am having you in my life. Yang tak nangis sajiss. Sweet apakk korang.. lagi berapa hari nak besday aku.. hampa buat ceni. Sweet cangat. Rasa macam nak terjun bangunan sajaa. I don't feel like living right now. Too broke to live. That one question I asked but you never answered.. but here I am still waiting for the answer.. " Hang ikhlas tak dengan aku..."

Kaa bersalah nak jawab. hah? lolz, bukan ader org nak baca pun post ni.. I'm used to it. mau baca.. bacalah. ehee.. menyesal jumpa hang? Adalah sikit. Tapi sakit, Hang reply ok ja. Rasa macam pistol hok acap guna waktu main dalam counter strike tu tembak kepala aku. Dia punya sakit hati tu.. no words can express it. Tera pegang pensel pun buleh teryak macam haram. #/deep hehe.. tulis panjang2 pun bukan ada yang baca. lol @/me lol @/you lol @/us lol @/them. bye.

SERIUS.. CALVIN HARRIS HENSEM GILA.