OKAY

Hi
Ey Happy Birthday to me.. (Habis loner ucap besday kat diri sendiri) So yeah, Oficially 17 right now.And I'm fine. Can I quit now? lulz. If there're wishes to me at fb. well thanks. But I don't think I do. Do I have friends there? okay okay. So on this day.. ( Aku set timer kat post ni.. publish on 11 june) Bak kata bumbung zink.. harini hari sbtu... bkn besday aku..lol.fine

Dear nobody; yeah I'm alien. Don't ever stalk this blog cuz you will muntah pelangi. 4 years blog ni.. I do have my own phase. lol. Bahasa kiasan yang agak blergh.. buleh maki kalau nak. Kalau stalk rasa tersinggung. Tanggung lerr.. hehe okep bye sambung tidur :p

I LIED.


Hi

Hi
Sambungan post haritu.. lols tak habih habih lagi. After that sad 'oh' moment.. now, I'm suffering 'sakit tekak' + demam. Papapadan muka. Tak elok balas dendam and semalam I just realised.. penyakit suka bebai, merajuk and over jeles.. I got that from my mother. K. So I just text sya and told her how hurt I am. ocee kahkahkah, Lamalaaa, Without thinking lebih panjang.. I just said.. ' aku harap dia kahwin ngan orang gila'. Then sya replied.. "macam mana kalau orang gila tu hang?" Sentap duh. Pikiaq dua hari belum tentu dapat jawapan. Pastu sya cakap.. 'takpa aku tau hang memang gila pun'. Well thanks. I really need to know that fact. 

And now what I'm doing to keep myself busy? Aku... stadi kimia. study sikit2 lerrr sebab demam. uhukuhuk. And you know what.. I got A- in Sejarah. dayyum. //lap ayaq mata. haha aku lack sikit bab-bab menghafal. I hate paper 2. kena esei pekebenda tah. lulz. Pinggang aku tak habis cramp lagi sebab kes semalam. So I have this habit.. suka type pepanjang kat whatsapp just nak bagi ada 'typing' kat nama tu then delete balik.. so I just wrote that I miss him and than my mom lalu and guess what.. terkejut and ter.. ter..ter 'send'. And tak sempat delete because dah double tick. Tutup internet sat, tawaf keliling rumah sambil fikir.. habis lah aku. bak kata rambut bumbung atap zink.. 'ag ni suka cari pasal'. tak sengaja duh. TT_TT waktu duk jalan tu.. bukan tengok apa dah and terus rempuh bucu kabinet. Rasa macam kena tembak dengan riffle duh. Kelupoq jugak laa. HA HA HA fml. 

So I just wanna say sorry. I wont happened again. I'll give you some space. And yes.. aku pencilkan (penselkan.. #/hambar) diri dari suma orang.. bukan apa.. takuit. Aku ni kan jahat + annoying. // T_T k nobody cares. community these days.. sick. People need me when they need help. But when I do need them.. terus hilang just like that. now, I tend to shut people out. bye

AFROJACK CUTE
  

FYL

Hi
hahahahhaha no. I'm crying like there's no tomorrow. Everything went celaka in just one day. "Its just a bad day.. not a bad life" < if someone ever said that to me.. I'll punched 'em right in the face. Ingat senang kaa.. senang?! Once upon a time, hati ni dah kata.. "tak lama dia buat serupa zarul ngan paiq.." Maybe I was TOO nice that time,, I just ignored that and now.. tadaaaa padan muka hang.. jadi sungguh. I put my trust on you and you betrayed. How dare you.. sanggup noh. duh :) Aku cerita habis kat hang dengan harapan hang tak buat benda yang sama.. but, nerghh.. buat jugakk.. Macam nak bagi award pun ader.

Poyo gilos ayat.. ehee. Selalu aku pendam tulis atas kertas pastu buang dalam tong sampah, Tapi hokni... gila sakit hati padu. Nasib ada atap zink bumbung sekolah duk tengah buat lawak kat aku. Dia pun heartbroken jugak. Buleh tahan vangang gak girls tu. lewls. Anyway, thanks for betraying meee.. lulz. Dah nak nampak dah pattern nak end lagumana tapi saja buat keras kepala anggap itu hanyalah 'negative thought'.. vavinya kau dinooo TT_TT And now aku blurr.. nak buat apa.

Buat apa.. tido je la. I lost EVERYTHING. Yang stayback pun sapa la sangat. Duk keja 'lol' kan aku jer. Baca balik post hok lama.. how excited I am having you in my life. Yang tak nangis sajiss. Sweet apakk korang.. lagi berapa hari nak besday aku.. hampa buat ceni. Sweet cangat. Rasa macam nak terjun bangunan sajaa. I don't feel like living right now. Too broke to live. That one question I asked but you never answered.. but here I am still waiting for the answer.. " Hang ikhlas tak dengan aku..."

Kaa bersalah nak jawab. hah? lolz, bukan ader org nak baca pun post ni.. I'm used to it. mau baca.. bacalah. ehee.. menyesal jumpa hang? Adalah sikit. Tapi sakit, Hang reply ok ja. Rasa macam pistol hok acap guna waktu main dalam counter strike tu tembak kepala aku. Dia punya sakit hati tu.. no words can express it. Tera pegang pensel pun buleh teryak macam haram. #/deep hehe.. tulis panjang2 pun bukan ada yang baca. lol @/me lol @/you lol @/us lol @/them. bye.

SERIUS.. CALVIN HARRIS HENSEM GILA.