27 Nov 2013

HAVOC

 

Hi guys; hari ni aku rasa cam erghh; reason? I missed Arsenal vs Marseille this morning. Aku ingat depa pagi esok. fuhh; nasib menang. Arsenal won against Marseille ( 2-0 ). Mandi apa semua terus bukak youtube tengok higlights pagi tadi. First goal at 33+ minutes. First Wilshere buh goal, nampak somebody angkat bendera ada logo 'meriam' trademark Arsenal tu. wuuu. Goal first kira cantik gak la. Penangan tendangan kaki kiri Wilshere.

And rasa bersyukur gak la Arsenal menang lagi. Arsenal memang patut angkat piala la season ni. Other good things is, nasib abang angkat aku tu tak on internet.. 'sibuk study agaknya', kalau tak memang kena beleter la ngan dia..'adik, kenapa tak tengok match Arsenal, rugi ooo .. bla bla bla' nasib bagi mesej mau voice message tu; I'm dead. Aku tweet tadi pasal aku terlepas match pagi tadi. 'eleh, yang tu pun nak tweet'.. ikut suka hati aku la acc aku hergh --" then someone reply. Ada jugak manusia ter'missed' match pagi tadi sama dengan aku. Haha~~

So, aku search la gambar about Arsenal tadi, then I found this.
Tengok gambar tu, aku rasa macam 'berdebar'.. I. WANT. TO. GO. THERE. weyh anis, kita dah janji kan, one day we'll go there and cry together. Nak pi woih, you know, my ultimate crush, acehh bajet ah aku; mention nama terus.. bukan ada sapa baca pon blog ni.. Kamarull, Adam, Kamal , Zarrin etc penah pi tempat ni. Bukan semua nama tu crush aku, teka la sapa. Ohooi, okay Deanna, please promise to yourself that next year you'll get straight A.. please please please dapat biasiswa pi NewCastle sambung engineering. Well, mau boleh nanti aku dapat anak aku nak buh nama 'Zafran Tech Engineering'.. hambooi, haha. Mesti snurul jeles. haha. Dah dah. You see that monument, I'll upload my picture posing beside that monument in Instagram one day.

Just bayangkan. Gunners only kayh. Turun dari teksi and realising that you're standing in front of EMIRATES STADIUM. Aku penah janji kat Anis dulu, aku pi sana aku nak guling atas padang dia, aku nak peluk tiang gol, aku nak lari atas padang tuu, aku nak berdiri kat corner.. If I have chance to meet Giroud, Podolski ,Mesut, Cazorla, Szczesny etc.. first thing I'm going to do is..memalukan diri dengan teryak .. and... this is important, take a selfie. Hoh, memang kena juah ah, balik Malaysia, woih abang, adik tangkap gambo dengan diorang.. haha. "facepalm". I could spent my entire life there. 'baca dengan nada sayu' Aku teringin sangat nak tengok Arsenal lawan live, orang lain bersorak aku teryak, believe me. Sebak kud kalau impian kita tercapai. Nanti kalau SPM aku dapat result gempak... benda pertama aku sebut.. Arsenal, wait for me. 'evil laugh' haha, gaya macam nak bakar stadium jaa aku. Haha.. 

And nanti kalau aku ada kerja and dah .. married. 'puii' .. I'll stay at London for a while and send my kids to practise with Arsenal squad. Kalau boleh, aku nak salah sorang anak aku jadi player Arsenal / footballer, your mama will support you till the end hun :) Bila anak aku umur 16+ , hah jum balik Malaysia, hang kena ambik SPM macam aku jugak, ROFL. Aiyy, bila tah boleh pi Newcastle nii, aku nak jadi engineer cepat skit. Dapat gaji, Arsenal; come to mama. Hahaha. The Wanted,Linkin Park, 30 Seconds to Mars hampa tunggu sat noh. Arsenal is more important. 

 
I'LL PUT A MASSIVE EFFORT TO MAKE ALL MY WISHES BECOME TRUE ONE DAY. INSYAALLAH :) 

No comments: