11 Oct 2013

Nyeep nyeep

Hello :")

First of all.. last Thursday's chemistry exam is SUCK! gaya dah ada nak fail tu. Me tinggal banyak kud nohh soalan, dah la final exam, wanna cry T_T tapi.. nasib baik aku duk kelas Sains Teknikal. The 'worries' of takut turun kelas tak ada in mah mind right now. Wohooo, fail tera mana pun duk klas Harmonikan jugak dengan 'crazy' classmates. Wehee. This whole and next week = FINAL EXAM. I'm so depress as fuck right now. Kecewa dengan diri sendiri you know "-.- Baru nak menyesal lulz. Keep the promise. Don't cheating. Markah haram!! haha. Aku rasa kalau aku fail banyak pun aku still watlek watpis sajaa, tahun depan baru kita tunjuk taring kita yang berkilat nii. Form 4 ni tak show off sangat lah.. *sembang tak penah jatuh*

"Awatlah aku tak struggle dari awal tahun dah tau diri tu 'stupid' bebeno"
THISSS!! deep bebeno

Untunglah kiddo kiddo aku semua happy. Liya,Ain,Syahirah semualah.. semua happy and there's me. Yup.. only me. I use to be single all the time. Siapalahh lelaki bertuah yang mau kat aku yang gilaa gian punya orang. About that 'meow' man.. aha!! so, yes. He's having sembreak right now which mean dia tengah holiday kat kampung kesayangan dia laah. Almost 2 weeks he never replied my wechat. whtdfuq is that? haha, sakit hati nohh. Then, this 'miracle' morning.. he. sent. me. audio. message. awuuuu!! what does the fox say? ring ding ding ding ding..lulz. 6.05am nohh dia hantaq. terus mood naik,teehee, happynya itew!! -facepalm-  tapi serious aa aku happy. ngehee..but.. last night before this happen. Aku rasa cam nak hempuk pala ngan tong gas kud. Aku baca kawan dia tweet.. aand ada nama sorang 'mystery' girl dia mention and I'm just like.. please no please... tak keruan dah aku u know!! Aku dah reka dah post 'pasrah' gilaa nak publish kat blog. Plan to hancur lepas dia hantar voice tuu.. AAAaaa wish goodluck sampai 4 kali nohh.. puas ko deanna?? ahahaha.. macam ter'over' plak aku ni '-- 

Dah dah..dah habis dah cerita tadi tuu..lagha nii semua..tuntasnya, marilah kita sama-sama ke jalan yang lurus dan benar lagi suci. sorry, mood exam still available, entah biler nak invisiblenyaa aku tak tau.. eyy,wanna talk about yesterday. Aku bangun kul 2 pagi sebab nak study kimia sebab dah tau aku otak lembab dan tak boleh terima kimia.. then study ler kan sampai 4.30am.. Nak dijadikan cerita.. gua terbangun kul 7.30am. I mean, bukan aku sajaa, satu family tho. Adoii, sampai sekolah kul 8 and there's me.. still jalan and buat tak tau even peksa dah start. Ain tanya pasal apa aku mai lewat. Aku kan joker kebangsaan, aku pun jawablah aku tak jumpa sekolah. #LawakHambar tapi ain tetap angkat middle finger kat aku..ahaha balik sekolah paa lagi.. kena perli ngan mak aku lewls. Rasa nak nyorok bwah meja pun ada.

Cepatlaa habis exam and cuti panjang.. aku nak lepak and ikat semula 'bond' aku dengan kawan sekolah rendah aku. Duk buat sedeyh pulak kata aku dermarian depa kolarian. ahaha.. rancak doh sembang ngan depa even sembang pasal masalah negara depa ja. Tapi lagi rancak kalau ada ain ngan liya. wuu (peace) Aku dah plan siap listkan lagii list what to do untuk cuti nii.. haha, nanti aku upload ehh. *sembang cam ada reader jaa blog nii* oh and one more thing, I think I need a macbook asap. Tak sedap scroll tumblr pakai netbook ni. adohoii, dengan loading lambat. And maybe a new guy. ok bye, lools. Me myself never learn any 'pengajaran' daripada kisah sebelum ni. Haha..

Oh and.. tahun depan aku tak mau bodoh dah. Stupid pun tak mau. Crazy tuu nak ada lagi la. Bukan deanna la kalau tak gila sehari. Actually kat rumah aku duk diam ja. Bukan ada kawan.. nak cakap ngan adik aku. Buat pecah pala ja eyy. Can I just go to England and further my study dalam bidang engineering?? Gilaa.. craving for that job like forever. Aku still lost kut. Form 4 ni buat hidup aku celaru bagai nak rak ja. Nak jadi budak form 1 balik..noob and nerd jaa. No juniors and hello cute male seniors. hakshaks :)) gatai nak mampos kata kauu.. 

lack of idea right now..sejarah jom.. lai lai :))


HOW LONG WILL I LOVE YOU? AS LONG AS THE STARS ABOVE YOU :)

No comments: