14 Sep 2013

SHOW ME LOVE

Heyyo :)
'SHOW ME LOVE'..It's The Wanted brand NEW song..That song is one of tracklist in The Wanted's new album.. 'WORD OF MOUTH'..For your information, I'd joined this 'Show Me Love' lyrics video project that hosted by this one TWFanmily..Idk her real name xx..Speaking of The Wanted..Flashback for last Tuesday.. I'd tweeted about 'Louis jatuh tersungkuw sebab kena tackle waktu main bola' and I was judged by stupid directioner..sorry to say laa.. Its just..I just tweet about that damn real football thingy and the rest of directioner just like..a bit EMO..at first..rasa cam nak biar ja laa mention ayat ntah apa2 tuu..tengok gaya makin ramai..gua paa lagi.. that is STUPID decision actually..haih..nak jugak aku ikut perangai si Mr.JOKER yang suka tuang minyak atas api -____- tak pasal-pasal aku perbodohkan diri sendiri..2 hari berturut turut pulak tuu. If you a directioner..sorry laa..bukan nak mengutuk semua tuu..ada laa segelintir makhluk yang tak berapa nak pintar nii..Aand guess what..aku dah jumpa kepala semua nii..nii semua jadi pasai budak form 1 tuu..dasar tak sedar diri..rupanya..dia yang RT then hasut directioner yang tak ada kaitan bash aku..tapii, KARMA hit her back yesterday..woot woot..dia pulak kena bash kata kauu..haha..I just sit on the chair and smile while reading all her tweets..muehehehe..kat sekolah? Rasa cam nak baling jaa budak tuu tapi..you're lucky mehh..I'm a good senior who take things un-seriously.. But I'm still watching you b**** ..

Last Wednesday.. I'd join 'pertandingan buat banner sempena hari Merdeka' at school.. We're SPBT's member joined that competition..Me,Anis and Saiyidah..Lieya ngan Ain tetiba menyibuk sama.. Actually'I felt like..I'm just painting and cleaning the table..Anis and Saiyidah were painting and sketching..Sebenarnya..that competition habis pukul 3 petang ..gaya cam semua peserta buat tak siap lagii..masa dilanjutkan sampai pukul 4 petang..Oh God..dengan sakit belakangnya..belemuih..cat ada di merata rata..di Kodiang,Pantai K.Perlis.. #LawakHambar.. then..Its start raining..yeay.. The fact is.. I LOVE RAIN SO MUCH..ajet ajet London kata kauu..blerghh~~kita tak mampu nak buat cemano kann..After that, Me and Anis rehat kat White House.. then suddenly..dengan hujan lebatnya..rasa cam berdebar sikit..Ingat nak kena panah kilat jaa..rupanyaa..mamat tuu..dok ada jaa dia nii.. sehari tak wujud depan aku tak boleh kaa??Nasib laa ayah aku mai dah waktu tuu..Yang paling lawak tuu..aku acah acah tak nampak dia la kan.mengadap si Saiyidah ngan Aina..Yang Aina duk buat mulut muncung kata dia tuu ada kat balakang aku laa..eiihh,rasa nak tumbuk jaa tapi..dengan keadang sejuk acah acah london tuu..daripada bertumbuk..baik aku tiduq peluk bantai lagi senang..erghh..I'm still remember about that 'bunga' incident.. tawar hati dah kat hang..

LPRecharge..ever heard about that? takkan tak bukak pesbook kud ?? so tomorrow, I'm gonna play this game..but its on facebook.. why Mike? Can you just create one webpage for this game.. tak puas la awakk main kat facebook  TT_TT Oh and..Now,I'm one of the #ClassAmily.. life as a fandom is HARD : / but..James reply my DM to him..He just..motivated me..I mean.. I'm okay now after that 'bash'ing incident.. He's so inspirational and..he have blue eyes.. oh oh..major turn on babe..

FINAL EXAM.? Ahaa~~dapat pii  la result apa ponn..still duk 4 Harmoni ..haha..the perks of being engineering students..kelas sama jaa..btw, aku nak bukti kat Nora tuu..me,Ain ngan princess Liya BOLEH dapat A..sama ngan mak datin pon..nak bagi dapat A sejarah.. ni dakk..duk pelekeh kami jaa..ingat bodo sangat kaa kami nii..aku 8A kutt..macam la bangang abadi sangat ._. to those teachers..don't 'merendahkan' anak murid masing masing..major turn off kud nohh..pastu kalau tak dapat gred baik..mulaa laa beletiaq..blerghh..

gtg now..bye :)))


READING IS MY HOBBY NOW..WOOT WOOT

No comments: