Sigh

Hello peeps:)
Today is another amazing day for me although there are something happen that make my me so sick of it.First, yang pertamaa sekali harinih ada PJK.Akibat kes yang berlaku minggu lepas (please don't ask), bajet nyesal laa kan. Hate that bij.Haa kena sekali ngan aku.Bajet suci bak kata Lieya..wkwkwkYang best hari nih, cikgu sejarah tak masuk kelas..weee. Me don't like much that teacher. Hari tu perli padu kud nohh kat aku, gila tak terasa.

Petang tuu syahirah dah gitau yang Ajwan ajak makan.Aku on ja.Sampai kat situ,nampak dia ngan Ajwan. Aku saja jaa kucai sikit Syahirah pasai fifaDAY dia tuu kan.Aku tengok dia cam okay jaa.Then dia citer kat aku benda yang jadi waktu dalam dewan tadi.Tadi ada apa tah kat dewan,budak form 2 ngan bdk seni pi laa kan. JengJengJeng, this is what i heard that make me feel so sick of it. 1.Dia gitau yang dia duk sebelah Paiq 2. Paiq duk keja tersentuh dia jaa ..dengar benda tuu aku apa lagi,aku send message kat Paiq then tunjuk kat dia pastu aku blah. 

Rasa macam tak boleh nak jalan dah.Sakit kud nohh.Sampai kat Lieya ngan Ain, rasa cam 'paralysed' sat. Mood aku down 60% terus.Then Lieya cam console aku sikit aah.Pastu Lieya ajak pi bank in sat.Ok laah aku ikut jaa. Aand paling best tuu,Liya blanja aiskrim,wuhuu.. mohon jeles. Aku ngan ain share la aiskrim yang ada kitkat tuu. Tapi,hari nii macam malang sikitt aah,angin kuat nak mampus.Habis kotoq tudung aku,ain,liya. Belemuih dah 3 orang kami.Macam kucing dah aku nengok.Wkwkwkw.\\

Sampai depan library tuu, ternampak budaj yang tak mai sekolah hari nih..Ajeri. Dengan baju kecik dia. Then lepak sat ngan depa.. Pastu Amin ngan Naim join skali.Duk sat, lepas liya dah balik ngan Amin tu,aku ngan ain chow laa kaan. Dalam keta tuu,aku bukak phone. Paiq reply 'buat majuk leh'..rasa macam nak buka pintu keta then lompat biar mati jaa aku nii.Ugh!!

Lepas habis semayang apa suma,check phone sat. Cikgu F. reply wechat aku.Aku nak mintak no. Nora waktu tuu. Then dia suruh aku bagi 10 sebab pasaipa aku nak no. tu. Habis 10 sebab tu dia kata dia tak mau bagi..ishh. Buang karan jaa aku pikir pasal sebab tu. Dalam pukul 7.20 + tuu cikgu call aku.. getaq pala lutut cekk oii,tak penahnya cikgu call aku.Sembang sakan kud nohh. Yang paling takleh pii time aku angkat call dia tuu, dia cakap, "deanna marah kaa" and im just like..what what what what. Comey jaa..haha.Sembang sakan kud nohh.. Aku gitaw dia aku fail 3 subjek (maluuu~~) then dia kata,"apa yang fail, addmath lepas tu.." aku tergelak, cam dia tau-tau jaa addmath duk fail sediaa.. Time aku cakap math aku fail tuu, dia kata pala dia duk berasap dengar tuu..ahaaa,sorry laa.. math Koh buat susah tahap kud nohh.. cedeyh~~ bilanya nak luluih tah.. Lama kud nohh sembang sampai 7.41. Banyak kredit diaa.. ngahaa.

Haa..tak habis lagii..ni pasai paiq plak..Banyak gilaa citer aku hari nii. who's reading this blog anyway. Im the owner.Ngehee~~ Tadi aku whatsapp dia pasal ...adalah.. then dia tulis..'awat deanna jadi macam nii harini'..aku pun cam..ugh~ annoying tahap gilaa .pastu dia duk reply 'majuk majuk'..ugh..sakit hati kud nohh awokk..tolonglaa paham. Malas kud nohh nak layan perangai main2 diaa..



I'm not important to you.I'm not I'm not.I'll never be.I'm still tryin to accept the fact.