1 Jul 2013

Sexiest


Hello :)
Haiii..ada echo tak?wave ker? fuhh~~ berhabuk blog lama tak update. Laptop gilaaa. Bilanya nak boleh pi beli macbook pro tah. Laptop ni pun aku baru lepas format.. clean baq hang. Thank you Afif Redza.Haha.. budak ICT. konfem laah tau cara nak format netbook kaaann.Yang tu x paa lagi..yang syok tuu,terdelete sekali Microsoft Word.. pandainyaa,lupa nak backup.. last-last anwar jugak yang kena tolong..hmmm. So,its been July already.Wish? I hope my friendships with Liya,Ain,Izzah and Syahirah will be last forever.Aand, hazwan and paiq will be the most sporting junior that i ever have.Tew..bahaha.

Result Mid year?perghh,fail 3. Toksah kata apa laa kalau dah fail 3..nasib still dapat no.10.pheww.. LK lulus jaa?? haih,Deanna deanna..cenggini ko (Y). Dahla next!!so..how about me and paiq..aicehh. Kawan jaa..hmmm kawan. Cedeyh terharu semua ada. wkwkwk..ini semua poyo.

so emm..rabu minggu lepas kann..ajwan ajak aku ngan syahirah gi makan laksa..so habis time skolah tuu kami plak kena tunggu dia sebab klas di habis kul 2.30.Syahirah suruh ajwan pi dulu.Then habis bincang paa semua aku ngan syahirah pi laa jalan kat ajwan. Yang tak leh pii tu,duk pakat lawan 'hang la pi dulu'..cannot go la syahirah,,last2 aku yang decide pi dulu.First tu cam awkward pun adaa,,nak gelak pun adaa.Ya laa..slama ni kan duk mention kat twitter jaa..mai depan2 dia jadii awkward.Tengah duk bersembang tuu liya ngan ain mai.. x paa laa then tambah paiq plak sorang lagii.. rancak lagii aahh. Then,tengah duk syok sembang adik syahirah lalu..haha *bukan adik sebenar*. pergh,dah la minat kat Roy si senior aku waktu skolah rendah. Ain apa lagii..cucuh bom petrol laa.. Ain duk buat cakap perli deras kat budak tuu.Kesian gila kud. Girls are so mean..haha

Lepas lepak tuu kami kecuali paiq ngan hazwan gi KFC. liya ajak naim tuu skali.Tengah duk sembang rancak ngan Naim dia call awek dia.Punya laa romantik sampai tak bagi kami cakap apa pon.Lama gilaa kami lepak kat KFC.sampai kul 5 tu kami chow laa kaan, hmmm,anyway,besh gila hari tu tapi syahirah tipuu aku..haa,dia kata suara ajwan seksi, x seksi mana ponn,,ugh. Haha "--

Petang tuu kann.dlm pukul 6.30 tuu,aku call paiq nak tanya pasal something aand aku tak expect gila dia duk tidoq time tuu.Time dia angkat call aku tuu, dengaq suara orang mamai bangun tidoq..atototo. Comeyh wee. Tapi bersalah la plak kacau dia. XD

i dont care..i love it.. wahaaa


No comments: