Fangirling Over Arsenal


Heyyo (:
Actually im just finished watching Arsenal Player marathon. This Arsenal's boys are the best. I love you guys!! Muah Muah *speak something Spanish* Wojciech Szczesny still my favourite. Awhh, that naughty guy. Ugh.. i love you..only you..alaa.. Awat tak buat Arsenal Tour kat Malaysia..alaa.. *hentak kaki* so, i watched Arsenal Asia Tour video.. wahaa, Per and podolski are Samurai Gunners. Cuteness alert!! Dengan pakai wig atas kepala. Then i watched the outtakes video.. aku cam tak caya jaa kud. Giroud just take off his pants and throw to the fans. Sexy bhaii~~ wahaa. *guling guling* Then ada Koscielny pakai topi ala-ala 2Chainz tuu..dengan senyuman menggoda dia tuu..eyy..geram geram!! haa, aku ada tengok video make quirky Emirates advert.. Szczesny x leyh tangkap bola yang perempuan sepak..haha,,muka awkward dia..comey~~ 


Probably me (;


Then tengok video depa waktu dok kat Indon.Then ada satu pakcik legend nii menyanyi dengan slangnyaa.. 'Arsenal..akhirnyaa kau datang' .. lawokk giloss.Then there's a scene where the boys 'pakai' baju batik. Aand guess what..macam pelarian aku nengok si giroud pakai baju batik dengan kainnya tu. Tau dak gambar dia pakai baju tuu masuk dalam sampah remaja KL. hahahaha~~wat peace jaa (Y) Then ada szczesny main takraw ngan Jenkinson, i guess.. haha,, apa la aku nii..nyanyiokk~

Pastu aku just re'watch' video lama2.. behind the scene 'Arsenal Hadouken' .. lega rasanya hati nii bila tengok Nacho Monreal dah ber'social' sikit ngan team Arsenal..tak lah berkepit tepi Cazorla jaa. Yang cazorla tuu pulak, keja dok gelak jaa.. dah laa ketinggian ngan gigi dia tu seksi..haha. Look alike me.Always LAUGH no matter what.Aand aku tengok gak ulangan Wojciech Szczesny vs Oxlade Chamberlain : Ping Pong. Main ping pong pakai kuali ngan kayu kriket cekk.. gila tak rare~ Ada satu part yang szczesny pukul kepala dia pakai bat ping pong. Don't hurt yourself hun.wooo~~ 

podolshkii..eyy


Kiranya hari nii aku meneroka youtube jaa la..cari video lawak-lawak.. subscribe la hoiistroi. Dah la comei Alex tuu. Rolanda and Richard.Wuu.. tetiba teringat esok The Great Nora nak buat test Kimia..hadoii, nasib dia bagi tengok buku.. Kira okeylah laa kan. Dah la tajuk Electrochemistry. Tak faham apa jadah pon chapter tuu. Eyy~~ Anyway,sedar tak sedar, minggu ni last skolah, nak raye.. yeay. Time flies so FAST. plese slow down a bit.. can aa? (broken english) who's care aite? Raya nii aku kira duit ja laa aand exam last.Adoii, Engineering drawing entah ke mana,Fizik melambung ke mana..addmath terjun kod mana aku pun tak tau. Tapii ada orang tu janji nak bagi hadiah kalau addmath aku dapat A+ .. weheee~~ 23.47.. bed time. Goodnight peeps (: sleep well. Toddles .