Dreaming About Barcelona and Arsenal

Heyyo :)
Its about my dream again...wuhuu.. Im a dreamer kann..
So..lets beginnn

Aku duk kat Stadium Bukit Jalil. How can I be there? aku pun tak tahu. Aku duk sebaris laa dengan peminat-peminat Barcelona yang lain tuu sebab kami macam nak celebrate depa masuk padang laa kan. Aku diri siap sedia ngan phone aku daah nak tangkap gambo katanyaa~~ haha. Aand you know what, aku camwhore ngan Messi..awhh. So cute baq hang!! Pastu nampak David Silva kat belakang ngan Neymar..Oh wait.. silva duk barca kaa?? OoO.. You know what, berlagak nam mampos Silva ngan Neymar, buat tak tawu jaa ngan aku nak amik gambar ngan diorang..eyy. 

Then aku keluar dari stadium tuu then nampak Arsenal's fan duk kumpul kat satu tempat nii.. Oh, diorang tengah wave kat pemain Arsenal yang duk dalam bas tu rupanyaa.. dah aku sedaq aku nii pendek and duk blakang sekalii tuu,aku tak pi laa tengok..sedeyh. Aku pun pi laa jalan sengsorang macam orang putus cinta punya gaya..then..i cannot believe my own eyes.. i saw Wojciech Szszesny,Gibbs,Oxlade Chamberlain, Per and Arsene Wenger..Wuhuu, untung gilaa aku..Berjalan kud nohh. Tanya depa,kena tinggal bas kaa?? haha, senyum jaa per..Apaa lagi akuu..amik gambar ngan diorang laa..haa..skali ngan arsene wenger aku ajak camwhoring.. fan Arsenal lain kan duk ralit wave tangan kat pemain Arsenal dalam bas tuu kan.. wehee..

Pastu tetiba fan Arsenal tuu perasan yang aku jalan ngan depa.. Kami apa lagii.. semua pakat larii skali ngan Wenger..haha..sumpah lawak, laju gilaa kud nohh aku ngan depa larii..Nasib hotel kat depan hidung jaa..Sampai2 kat hotel tu,Wenger,Gibbs,Oxlade ngan Per amik lif lain..Aku ngan Szczesny lagi 'rare'..kami guna lif yang khas untuk pekerja hotel hantar makanan bagi cepat tuu..Lif tuu laju gilaa nak mampos kud nohh..sat jaa sampai tingkat 7..bilik VIP tuu..Aand guess what, aku masuk bilik depa skali kud..wahaaa..aaaa..wuuu..heee.. 

Gibbs,Oxlade ngan Per masuk bilik sebab penat lari sangat..Aku,Szczesny ngan Wenger duk ilek jaa kat ruang tamu tuu..penat gilaa kud sprint larii tadii..Then aku raba poket aku then sedaq yang phone aku x dak.. Memang waktu tuu aku teryak gilaa dah kan..ada gambaq Messi apa semua nohh dalam tuu..Tengok aku dok teryak tuu, Szczesny start panik and hang tau dia just buat apa..dia bagi 5$ jaa kat akuu..sekeh pala sakgii..pastu ternampak yang phone aku ada kat sebelah tuu jaa..maluu!! then camwhore lagi ngan Szczesny..haha..poyo gila akuu..


Ahaaa..part seterusnya nii akward nak mampos and 18sx..haha.. kan Per,Oxlade ngan Gibbs tidoq so..aku merangkak naik atas katil and tidoq sekali ngan depa..wahaa, nampak dak kegatalan aku nii..haha! Pastu gibbs kata dalam bahasa Inggeris laa kan..ni aku translate..haha 'Dia ingat orang tak tahu kud dia ada kat sebelah sini..haha' Haha Hehe Huhu..Aku kan tidoq antara Oxlade ngan Gibbs..ngehee, pastu Gibbs amik phone aku then kami ambik gambo lerr..atas katil kud nohh.. be jealous gooner..haha!!

Dalam hatii pun dok kata 'Don't wake me up, don't wake me up'..then Poof!! terjaga..eyyy..huhu sedeyh,,Haish gila bayang dah akuu nii..dah sampai seru kud nak pi tengok Arsenal for real..haha..

p/s: Gibbs peluk kaki akuu..ngeeeheee..hoho


My body is readyy for him ..bee boo bee boo