Young and Beautiful

 
Heyyo (:
Hari nih memang awesome gila!! padu kud.. first tu aku online twitter,check whatsapp and guess what..faiq put `You're the one who i love' and i just like whaat.. sapa sapa sapa??? Frust gak aahh :( pastu kat twitter sufi ajak aku pi tengok Chelsea vs Malaysia.Tiket RM88 je kowt.Aku mampu nak beli tiket tapi na pi naik apa, and most important..parent aku allow ka aku nak pi ngan sufi ja.Tapi memang aku nak pi gila aahh sebab duit dah ada,,yang sufi tu..tiket pun dah beli..Aiyooo.Dah la Arsenal tak buat tour kat Malaysia.Cedeyh..huhu.Pastu aku ngan sufi gi kacau Mike Shinoda.haha,online lagi.. padan muka mike..Yang takleh tahan tuu,,mike tweet, 'i cannot understand what your talking'..paduu.. biaq pi aahh..asalkan dia baca tweet aku ngan sufi lol. (buat muka tak bersalah) ..

-Mamat ni kena troll tadi,haha..sorry :>-

Online punya online.. Fatihah hantar tweet ajak aku gi makan skali ngan rabiatul and aidil.Gua per lagi,getting ready aah nak out.
 Janji kul 5.00pm.. nampak batang hidung kul 5.40pm..haha.Sorang-sorang buat tak tau jau..haha.Sembang kuat ahh kat kedai makan.Yang fatihah duk buat usha orang apa tah.Yang aidil duk kucai rabiatul..haha..Guess what..aq ngan rabiatul masing-masing ada anak ikan.. (you what i mean).. *awkward* Duk kat situ,sembang bergelak sampai kul 6.40pm.. then Fatihah ajak snap gambar..Aidil duk buat batak hot pa tah,dah la batak follower..haha XD macam orang gila dah kami duk bertangkap gambar..part yang paling takleh blah tu bila phone tihah vibrate tak berhenti.. Yang fatihah tu dah imagine yang phone dia tu meletup la apa la..yang aidil lagi takleh pi..'Baling phone tu..baling phone' LOLZ.. macam mintak penyepak ja sorang-sorang. 

Tapi hari nih ohsemmm gila..tapi tak la seohsemm kalau aku hangout ngan ain,lieya,syahirah ngan izzah. Rindduuuu...haha..Memang payah aahh nak lepak ngan depa time cuti.Aku dok Kola yang depa tu duk kat Kangar.Yang rajin sajaa ayah aku nak hantar aku pi kangar.MMM...gotta go now... enjoy this picture below.. hehe :*



 


After all these years..we still together.I love you guys :))