I`m LUCKY


 
Heyyo :)
I`m lucky.. why? because i`ve best friends that stay besides me whenever things going right or wrong.As you guys know..lusa nak sekolah dah. Rindu 4 Harmoni,rindu Ain,Lieya,Izzah and Syahirah,rindu 3 orang tauke topup tu..haha. Aku rindu nak pegang sesikut T, buat Engineering Drawing yang cikgu Jamil bagi. Rindu semua lah. Aku rindu nak bergelak ngan depa sampai sakit perut.Haha... So,homework boleh la dikatakan siap. 2 minggu tak cukup laaa, tambah seminggu lagi cuti boss.. haha,yang mau sajaa pengetua nak bagi cuti tambahan. So,apa yang aku buat time cuti?? Apa lagi..online twitter,upload gambr kat ig, layan 9gag, fangirling over the wanted,nicky romero,mike shinoda,aand chatting with him..hoho. And one more thing that i do is.. stalking blog budak form 1. Cecey, i see love in the air. Haaa, ingat aku kat skolah buat dono jaa kat hampa. I know every story about you..haha,nevermind..

So..its June already.Jyeahh!! My birthday yo~!! 11 June!! Uncle aku dah beli hadiah besday dah..wuhuu, awalnyaaa.. thanks :) Kit baru Barcelona tew~~ semangat kud nohh bila Neymar a.k.a my Ayam dah join team Barcelona. Don`t worry babe,i hold your back. --betul ke tak nih grammar aku--Ahaa,,sebut pasal ayam,,, cikgu faris memang kucai aku terok gilaaa.. Dia tulis ayam goreng laa, pastu dia kata kalau neymar buat rambut panjang kalah cazorla.. dok lawan tweet unmention ngan cikguuu.. hee. Satu hari tuh cikgu tweet, "memang suka cari pasal aihh" then amir reply, "belasah jaa orang tuh".. Vangang tul amir..pastu..cikgu dengan gayanya tweet.."tlg cari ayam terlepas sat"..hantu betul~~ aiyy,,geram tul aku,,pastu dok kata ayam ni tidoq dah kud. Kalau lah cikgu still mengajar kat 4 Harmoni lagii..memang bebai laa aku kat dia macam aku bebai kat dia dulu..haha. Tak reti pujuk konon. Heheh, dah ler peminat tegar #SSID .. cam tak kena jaa..hoho. Hidup mau ilek.

Hmm..sejak akhir-akhir nih.. im feel like a little weirdo. Aku cam ada perasaan nak beli novel inggeris banyak-banyak,nak beli phone case yang comel-comel,aku nak beli baju,seluar,shawl, and yang paling pelik lagi tuu,, ada peraaan cam aku harus pi konsert the wanted.Mai mana tah feeling nih.Tolong-tolong..dah ler nak pokai. Cuti sekolah derr... duit tak masuk ler. Bila nak boleh buat bisnes tah ngan Ain. 5S menjadi target.Tapi aku nak iPad. Baru puas.Nampak tak ketamakan tuuu~~ huu.. So,lusa nak start semester 2 persekolahan.. mission, no more cheating. Make more friends..anis syafiqah tuu cam aku boleh adjust jaa jadi kawan akuu..haha. *Harap dia tak baca blog aku..hee* study more.Me and cikgu husni relationship is getting better.Aand..move on. Lupakanlah apa yang berlaku pasal dulu.. Aku kena tanggung apa yang aku telah buat.. Tanggungjawab harus dipikul.Yang tu takleh abai. Ya Allah..please make my mission menjadi kenyataan.. AMIN.
Nicky Romero tersangatlah cute :"3 awhh,im nicky superMERO right now.hoho

Chapter 2


 

So.. satu hari tuh aku sajaa whatsapp dia kata nanti bila aku dah kawin aku nak Triplet..haha,poyo gilaaa aku nih sampai yang tuu pun nak share ngan dia.Dah laa dia baru forteen y/o. Aand guess what..dia tulis.."susah tuu" ..and i just reply.."tak kira..aku nak gak triplet, jangan lupa tlg doakan aku"..haha,LOLz. Then dia reply.."Haaa,,aku tlg doakan"..Then aku pesan kat dia yang kalau nak keluar gi main tuu,,main elok2,jangan bagi jatuh nanti luka berdarah habis..Boleh pulak dia reply kat aku dia nak gi date ngan crush.Aku pun rasa cam Messi tendang bola kena kepala aku..Sakit kud nohh.. Then aku pun kata yang crush aku hensem.Pastu dia cam force aku suruh cakap sapa crush aku. Dia paksa aku gila-gila. So,aku gtaw la personality crush aku tuh,si kumirul tuu laa.. actually crush aku yang sebenar..DIA. Pastu sekarang nih dia buat cam buat dono jaa aku hantar txt kat diaa..ilek aaahh..hang ingat aku tak jeles,tak sakit tengok hang describe crush ag lawa,comeyh.ugh~~ sapa tak sakit hatii! Dah dia buat tak layan aku pun buat tak layan sama aah. Pastu,syahirah replt tweet aku.. dia kata.."tah2 hang apaa crush diaa"..aku pun rasa cam, tak mustahillah kaann..kaa perasan jaa aku nih.Or dia tulis camtu nak bagi aku jeles..mmg berjaya buat aku jeles pon.So..sekarang nih,aku dah tak contact dah dia nih.. :'( cedeyh..

I love you :") maybe bukan aku yang dia suka..nak buat gena.Maybe we could be friends? Aku okay jaaah..hehe