15 May 2013

Treasure

Hari nih feeling gila kud. Cikgu Faris dah x ajar kami dah :(  Eaok cikgu hayati nak mai ajar kami balik..Td Izzah mai habaq kat aq kata cikgu faris nak pindah. Aku pun cam sentap gila ahh. Lepas duk kat pondok aq suruh lieya call cikgu suruh mai pondok. Dan lagi cikgu duk buat lawak kat talipon. Kul 10.15 tu cikgu dtg kat pondok tu. Kami pon ckp la kat cikgu jgn pindah. Cikgu macam tak mau tengok ja muka kami. Gila sedih kut. Cikgu cam speechless ja tadi. Kami tau la cikgu nak sembunyikan feeling dia waktu tu.. Aku bagi kat cikgu key chain yg bentuk F. Cikgu suruh aq bagi kat Faiq. . Lieya amik key chain tu bagi kat cikgu suruh gantung kunci keta . Lepas cikgu amik key chain tu cikgu nak p balik kat bilik guru la kan. Babai kat cikgu buat kali terakhir sebak kut. Waktu cikgu jalan tu liya Jerit kat cikgu I LOVE YOU .. tapi kami ja yang dengar.  Agak2 arr nak jerit cam dlm drama tu. Lepas cikgu p tu liya kata nak menangis. . Aku, Ain ngan Lieya air mata duk bertakung ja. Waktu exam LK td rasa x syok plak. Agak2 la .. mana ada cikgu yg sporting tahap cenggini.. bleh twitter, wechat, , what's app. Tak dak sapa dah nak kucai aq lepaih nih. Teringat dulu first time cikgu mengajar cam bajet plak aq duk dlm klas dia. Pastu bila dia perasan yg aq merajuk dlm kelas math dia tu memang x leh blah. Punyalah ego x mau pujuk aq..last 2 aq yang kena pujuk diri sendiri. (Yg ni lawak) . Lepas ni ngan sapa la aku nak sembang pasal Arsenal. . X kan nak sembang ngan cikgu Nora kud -.- cikgu ja la satu-satunya yang berani cucuh api kat dalam kepala aku nih.. siap panggil aku kanak2 ribena lagi tu. Last aku menangis pasal cikgu pindah pon waktu aku darjah 4. Skarang ni pulak berlaku waktu aku Tingkatan 4 .. hmmmm lepas nih x leh la aku nak usha muka cikgu yg cam Nacho Monreal tu lagi dah. X dak dah bunyi krik krik lepas ni. Perangai cikgu yg aku x leh lupa perangai pelupa.. tiap kali aku amik buku ka laptop dia ka mesti lupa nak mintak balik kat aku. Rasa cam tak leh nak type lagi dah la nih, air mata duk keluar x berhenti nih.. lebam mata aku esok mai skolah. Cikgu makan kuat tapi keding gak badan haha. Aku ngan lieya duk pikiaq gak pasal badan cikgu. Kantoi arr duk usha cikgu.  Ngeh ngeh XD rasa cam x mau berenti tulis ja pasal cikgu tp kena berenti jugak.. nk buat camna. I MISS U CIKGU :') huhu .. mohon bila tweet ka, wechat, whats app ka sila balas noh cikgu.. Bye :")

No comments: