30 May 2013

Forever Wild


Heyyo:)
Guess what..Today is supposed to be awesome to me but..this two little creatures just ruin all my mood.First,about Mirul.Aku kenal mamat nih pon kat FB jah and guess what..dia mintak no.phone aku kowt.Aku kan jenis person x ambik kesah pon..So aku bagi la no.phone aku kat dia atas alasan kawan..Then dia start call..okaylah,call terus daripada chatting as strangers.BTW,dia orang Pahang so x mungkin aku mau sangat kat dia ehh.Pastu hari kedua yakni hari nih dia start miscall aku 6 kali and i just like..WTF? Dahla aq ngan family aku harini pi Penang..So aku just biaq la call tu.Pastu Mirul hantar chat kata tu kwn dia yang call aku pun cam `hang apsal broo` ganggu hari gua la.So untuk harinih dia stop ganggu aku.Okayh..tu baru cita pertama...cita kedua lagi menyentap weyh.

Balik penang tu aku bukak whatsapp and start sembang ngan faiq.Baru melawak skit pastu dia start sound aku.Dia blame aku sebab duk citer kat Hazwan pasal kitaorang.Aku pun start dalam hati `HAZWAN!!` .Gua pe lagi,bukak twitter,pastu DM hazwan ..aku tanya dia whether dia yang duk cita kat faiq or faiq found this by himself.Bleh plak mamat tu reply hidup ni banyak dugaan.Gua tau la hang dah kapel.Untungla,tapi kenapa..kenapa gtaw dia?? Hang taw x dia sound aku teruk kud.Sampai aku tak jangka dia yang kata ayat tu.Pastu,sapa tak sentap kan,aq pun reply la yang fine,aku tak chat ngan dia dah.Pastu dia reply sorry sebab sound aku..tapi aku rasa macam tak ikhlas ja kan.Ye la dah benda tu chat..bukan bleh tgk muka orang tu pun waktu tu camna..Memang ruin gila hari aku harinih!! Dia reply sorry lagi kat aku tapi aku memang give up dah time tu.Aku delete conversation teruih.Aaaaaaaahhhhhhhh!!

Perasaan macam nak tidur esok tak mau bangun balik pun ada.Aku cam sentap gila kud.Kalau benda ni terjadi pastu aku bleh elak dari jumpa ngan dia okay lah..tapi,dah la mamat tu persatuan skali ngan aku,Group pun skali.Haaa,yang tu kacau.Takkan aku nak buat dunno ja padahal dia duk depan hidung aku.3 masalah terbesar tahun ni -_-  Masalah fizik tak selesai lagi.Ya Allah,minta-mintalah cikgu husni bagi aku second chance.Masalah satu tu pon tak settle lagi.Pi tambah problem mamat ni plak.Terima kasih banyak2 .. Benda berlaku bila nak dekat birthday aku pulak tu. Rasa macam tak ohsem ja birthday tahun nih.

Malas dah aih nak tulis.Perasaan macam naik roller coaster pun ada.Awat la jadi cenggini.Aku tak suka tau dak.Dah ahh,pukul 12.35a.m.. ehh jap jap..mana leh habis lagi ..satu benda lagi..

Happy Birthday to you 
Happy birthday to you
Happy Birthday to you AZRI
Happy birthday to you :)

Happy Birthday azri :) dah sweet 16 dah dia.Syok ler tu leh amik lesen.Aku harap semua wishlist hang trcapai.. Aku harap hubungan hang ngan Barbara Palvin terjalin..haha :p <perli> Tunggu noh,sok hadiah hang sampai..hehe..

Happy Birthday Keding.Moga bahagia selalu dengan orang tu.haha .. (ayat minta penyepak drive thru)

 

No comments: