Steamboat!! Choo-Choo 8A


Why choo-choo?idk LOL :3 Seriously aku cakap,semua benda jamuan ni cam on the spot ja.First,Anis mesej aku 
'Malam ni ada jamuan kelas..nak pi dok??Izzati ajak'
Then aku call Anis suruh on Facebook senang skit nak bincang sebab top up kredit tak masuk lagi.Then aku confirm ngan Anis Farhana yang kitowang nih nak pegi jamuan tu.Gila engkau tak pegi,tiap-tiap minggu aku dok bayaq duit kelas dowh.Tapi x best lah Saiyidah x dak.Im just wearing simple outfit and Anis is wearing her Bayern Munich jersey.She got that after she got 8A'S in PMR.

Sampai dekat kedai Steamboat around 8.10 p.m. Masuk-masuk tu terus nampak batang hidung Daeng.Mukhriz ngan Izzati.Pakai kebaya doe...emm bukan Daeng yg pakai,Izzati yg pakai.Then terus jalan ngan izzati pegi duduk sebelah anis.
Yang hadir malam tu- 
-Mukhriz-Asha -Shahira-Husna-Alisa-Nisha-Aku-Anis -Izzati-Dinie-Alis-Daeng-Anwar-Ezriq-Danial-Ku Ammar

Makan time..
Seriously perut aku meragam gila sebab lapaq.Bukan aku jah,anis pun lapaq skali.Seriouly dia orang ada apply chopstick.Tension gila,,tensten gila nak kepit menatang tu.Arghh,at last pakai sudu ja la.Yang Husna jadi masterchef dah..Masak daging la apa la.Kami cuma rebus jah.Gila happening kut dengan sembang kuat.Mesti orang yg kat blakang kami annoying gila.Relek la,kami baru habis dapat result yg gempak.

Then tengah makan hujan lebat plak.Tempias kut.So,anis,husna ngan dinie angkat meja x sebelah skit.Powergirls gila kut.Abang yg tolong order tu pakai baju Arsenal.Awesome.Rock gila kami ni.Lusa nak start skolah dah hari nih baru nak buat jamuan.Terbaik.Tapi kesian gak la kat shahmin x leh join.Di duk kat taiping.Yang awesomenya,Izzati still duk kat SMK DERMA lagi tahun depan and Ammar akan blajar kat derma untill 14th Januri sebelum dia pegi sekolah tentera.

Aku,Anis and Izzati sembang.Asha ngan Sha including Alis ngan Dini tangkap gambar x berenti.Huna,Nisha ngan Alisa pun tangkap gambar.Geng laki besalah,,menyembang.Anis mintak nak naik pangkat tahun depan jadi ketua kelas.Aku on ja.So yang tu ja lah jamuan kelas kami.

Okeyh,sebelum tu aku nak ucap tahniah la kepada sapa yang dapat straight A PMR.I got 8A'S in PMR.Alhamdulillah.

Macam tak caya jah aku dapat straight A.Target 6A jah.Mak aku nak beli Samsung S3.Handphone tu dalam wihlit aku.Yehoo.Aku,Anis ngan Saiyidah kitaowang dapat straight A.So,anyone,skateboard satu harga berapa.Sila komen ya price skateboard tu.Bye Muffin :)