2013

HELLO 2013 :)
Seriously I cannot focus on writing this post because of my eyes is keep staring at Gwen's gif above.So cute right with that hat.She is the cover of Vogue Magazine.So today is 1st January of 2013.This week ada orientasi for form 4.I got some small 'dilema' about the aliran.Kan form 4 ada aliran ni ada aliran nu.I was confused.Sama ada ambik Sains Tulen biasa yang ada Physic,Addmath.Chemical and Biology.I hate Biology for sure.Why?From form 1..i do have problem with Science subject becaue it require self super focus.

Because of that..i will choose Sains Tulen/Teknikal.Why? Because,,it minus biology.Err it means bilogy tak ada digantikan dengan Lukisan Kejuruteraan.Yehoo.Bye Biology.Another dilema is my mom suruh ambik account.But i refuse it.Im not interest with account and perdagangan.Then i gave my mom the package letter from my school and she said:

Patutla hang tak mau ambik account.Pakej 2B ni ada Lukisan Kejuruteraan.

Yehoo.Dah dapat restu nak ambik LK. Maybe aku ngan saiyidah akan duduk dalam kelas berbeza.Hehe.So this year..aku kena super duper F.O.C.U.S. dalam semua subjek.Aku nak pi Universiti luar negara macam Adam.France kut.Best.Cikgu kata kalau nak gi u luar negara result dari form 4 kena gempak.That what im gonna do this year.Pray for me okay :) Oh do not forget to Pray for Gaza too.


So..today is 2013 right?But,im not 16 lagi.Lagi 5 Bulan baru 16 tahun.16 maneh la katakan...(sweet 6teen).So esok official form 4.Buku teks tak dapat lagi.Guru kelas pun tak tau lagi.So,apa azam aku tahun ni?let me think..emm

Maybe..aku nak kehidupan aku lebih tersusun,tak serabut macam tahun lepas.Disiplin diri.On Laptop hari minggu ja.Jangan bagi ada Kad Salah Laku.Buku Koko lebih kemas berbanding tahun depan macam kena langgar treler 16 tayar ja.Dapat Result Gempak.
 
 Emm..yang tu ja kot.Remember stay Strong :)
Bye Muffin :)