Nearly close to the sun

the wanted and tom daley..Team Great Britain

serious comei tahapXD alolo

                                                mike shinoda is creating song..Handsome!!
Assalamualaikum
Duhh lama giler kan aku tak update blog..ngee<im not sorry for that,aku punya blog suka ati aku lah..Cubaan untuk bajet ganas fail :( Sapa lah nak bazirkan masa nak bca post dalam blog ni kan.. anyway..tak terlambat lagi kan untuk aku ucapkan :

SELAMAT HARI RAYA!

Di sini aku nak minta maaf kepada semua kenalanku jika aku tersalah step ka,tersalah cakap ka,terkutuk 1D ka..or else.Secara jujur aku nak story kat korang raya aku tahun ni tak gempak macam tahun lepas.Raya tahun ni ada macam something tak kena.Something missing.Tapi aku tak tahu apa yang kurang.Alhamdulilah duit raya still sama.Lebih RM100.Kalau korang entah 500 apa kan ..Raya tahun ni aku kurang la pergi rumah orang.Nak p rumah kawan2 aku?Depa duk arau, kangar berbanding ngan aku duk kat perlis jah.Rumah tuk aku pun dekat2 jah :(

BTW,Sapa fan Arsenal mesti dah tau kan yg RVP pindah pi mu.Jangan la bersedih..podolski kan ada ^_^ giroud kan ada..Fulamak,dah senyum macam orang gila plak aku tgk nama depa 2 orang ni..Cutee :))Oh ya,tadi aku chat kat IMVU.Aku chat la ngan mamat sorang ni,rupanya peminat MU..Aku apa lagi gaduh terus lah..tapi bukan gaduh sampai bermaki-maki,gaduh2 manja ja..cewahh

Sepanjang raya ni,aku dah TERJATUH HATI kat group LP(linkin Park)..Don`t worry The Wanted..im still hearting you :)) List mamat HOT aku..jangan take aku punya okeyh..korang pegi la kat Zayn apa tuh zayn malik ampa tuh yg kening tebal tuh.

hot Tom Daley XD


1)Nathan TW
2)Tom TW
3Jay TW
4)Mike Shinoda LP
5)Tom Daley GB
6)Jay TW
7)Max TW

Google lah gambar2 diorang..psst mike shinoda ada art gallery..dia sendirik pandai melukis.Untung gila isteri dia.Anak lelaki dia pun tomeii..eii geram gila aku.

Oh yaa,aku dah achieve target trial PMR..Alhamdulilah :) 
i`ve got scars beside my eye.Firecracker :(