Update

Assalamualaikum :)
Hai gaiss :> aku macam tak percaya gila yang esok adalah hari last cuti.Let me think sepanjang cuti 2 minggu ni aku buat apa... gosh seriously aku tak study LANGSUNG (!) ADUH...nasib surat untuk pertandingan tu dah siap tinggal nak beli setem ngan sampul surat jah.Homework lain tak siap lagih.Haha padan muka sapa suruh tak guna masa sebijaknya sekarang baru nak insaf T_T sob..sob..

Hurm :/ amacam holifay?besh?Happy? ofkoslah kan sapa yg tak happy cuma aku ja yang tak happy.Jalan sikit beberapa sentimeter ingat PMR.TENSION TENSION!!! dah buat mind set dah,yang lepas dah lepas hidup mesti keep going.Bayangkan aku tak score 8A... trrtrtrtr mampus aku dikerjakan mak aku.mesti suma benda dia sita la aku konfem.Aku ada mimpi waktu tu nak umum keputusan PMR,berpeluh +getar aku..tuptup aku score 8A then slip aq terbang dibawa angin...Arghhhhhhh spoil (!) Korang bercuti kat mana? LONDON? saja nak kasi perlis sikit kat mukhriz haha,..Aku just bercuti kat KL jah tak jauh pun.Kat sana mak aku ja lah yang shopping sakan..akhirnya aku dapat juga beli baju arsenal yang kaler biru tuh yesss...dapat juga yeay !!!

Bulan june memang bulan paling ohsem aku :) sebab 11 jun ni birthday aku..yeay happy birthday to me...forever alone-kah ucap birthday kat diri sendiri? Euro 2012 dah start...semalam memang tak puas hati gila!!pengadil poland vs greece berat sebelah (!)scszeny tak sengaja bagi pemain tu jatuh ...im repeat TAK SENGAJA! terus angkat kat merah pehall..nak sangat bagi kad tu bagi la kad kuning tak payahlah jadi brutal sangat.Air mata aku dah bertakung dah saat tu,digantung 2 perlawanan kut.Semalam 2 kad merah dilayangkan.*tut* the referee!  di samping itu semalam pesta kad kuning derr,kalau aku ada kat situ semalam dah lama aku ceroboh padang pi cekik pengadil tu haha..sapa brutal sekarang nih aku ka dia?

Dengan ini dengan rasminya saya umumkan bahawa akaun twitter saya sudah tak boleh di sign in sebab saya lupa password..harhhhhhhhhhh,,,habihlah habihlah!!!x leh dah tengok RVP update apa kawan-kawan aku update apa...huwaaa..tapi x pa aku janji habih ja paper last pmr aku balik mandi and makan aku buat akaun baru..PROMISE :>i gotta out now buhbye :B