Chasing the SUN :>

Assalamualaikum
Hai gaiss :>> rindu gila nak update blogger post.Muahaha,kalau dah lama tak update,sure kali nih aku update yang gila-gila punyer..Sapa 1 directioner senyum sekarang...but sorry gaiss,im not 1 directioner,me iz The Wanted biggest fan yo..hensem kat NATHAN <3 awww :3 cun lah hidung mat-mat London nih..tergugat nih,nak jugak hidung mancung cam TOM.Both band boys are very ohsemmm..KEEP CALM AND ALWAYS CHASING THE SUN.Ohohoho,and i love their sexy british accent.waaaahhh. *nyan cat flying*

TOM parker <3 you rock dude (!)
Nak tengok full video nih?Korang pegi youtube,taip chasing the sun versi ice age.Best dude.Terserlah kecomelan NATHAN ...awww :3 the call nathan 'Baby Nathan' in Youtube..dafuq is that?wei,11 jun hari tuh birthday aku :> *ehem..dah brapa hari lepas skarang baru nak cita? actually ,aq nak update pasai besday aku tapii....masa tak menizinkan : / tapi aku nak ucapkan bebanyak tima kasih kat kenkawan aku yang sanggup ingat besday aku and bagi hadiah.Thanks saiyidah,izzati,farah,anis,mukhriz and fatin.Nak tau tak depa bagi aku hadiah apa?jeng jeng jeng..mana leyh gtaw,tak rock kalau macam tuh...okeylah aku gtaw,muahaha *evil laugh_ izzati bagi aku tudung..waah,macam tau2 saja aku nak hadiah tu,saiyidah bagi aku novel MR.Midnight,really appreciate it,farah bagi aku komik jepun,i love it :> Mukhriz bagi aku keychain.Haip,bukan keychain sebarangan tau,keychain dari Ostrolia a.k.a Australia >.<nasib ingat kawan kalau tak,siap la aku kerjakan hang.Aku ada pic terbaek punyer haha,sapa fan the wanted mesti tau larh :

bhaha,kalau pandai teka sapa 2 orang kat atas tu... *tit masa dah tamat.Tu Nathan ngan Siva pakai rambut palsu lah..comel gila tetambah si siva tu haha.Sebijik cam pompuan comel gitu haha.Tapi alangkah bestnya kalau Tom pakai rambut palsu sama..mesti lagi comel dengan hidung mancung gitu.Ahhh,gagaga tomeinya :B ehem,makin lama makin melalut pulak,kalo ada masa lagi aq update kayh :> wish me luck ok for this upcoming PMR.AMIN :')

I will always support you  The Wanted :>Especially Nathan and Tom ..ngeee