Payphone



Hey peeps :)
Korang dah dengar dah lagu Payphone? Sweet gila lagu tuh,nak tau tahap sweet dia camna,tgk animated gif yg aku buat tuh,dia sanggup dikejar 5 kereta peronda polis dan 4 buah helikopter semata-mata nak lindungi girlfriend dia.What?Tak tengok lagi (!) cepat klik youtube search -Payphone Maroon 5 ft Wiz Khalifa....Adam Levine nampak nerd tapi tetap kiut gitu :3

Ehem bukannya aku buat tak sedar,dah lama kan aku tak update blog....kenapa tak update blog?Jawapan dia.....AKU BUSYYY!!!!!!!!! siap ada wave lagi tu :/ busy dengan exam,busy dgn folio *ingat hang sorang sibuk deanna? One more fucking folio i`ll be SICK...nasib baik lah folio tu nak siap dah..Phewww..Any comentar about exam? my comment is my result does`nt turn out so nice.Paling frust bila markah kh aku sama dengan exam lepas. :0 lagi frust soalan BI senang tahap tu aku dapat gred B ..... :B<-----nerdy.Bukan aku sorang jah frust markah kh tu,mukhriz pun sama and farahiyah....frust sesaja lew tu,orang dapat 80 nak frust apa kan :p

Korang tengok dah Avengers? Tengok dah? Cita kat aku iron man kena lawan ngan sapa? Sejak dua menjak nih,aku duk terbayang wajah Tony Stark jah hahah,dengan suit iron man dia expression dia.....haaaaaaa...cutee..You know what,aku gaduh ngan zati,gaduh benda yang remeh ja.Nak tau gaduh pasal apa? Gaduh pasal Superman tak masuk Avengers Iron Man masuk haha..Dia kata Superman buat kerja ikhlas.Aku kata patut la superman miskin iron man kaya haha *mesti aku dikecam kutuk superman,dengar kata ramai pakai gelaran superman kat boyfie depa..errk 

Ada google plus tak?Add aku Deanna Rawr yang cover gambar iron man.Add aku dalam circle korang tau.Sunyi tau dak tak ada sapa aku nak chat kat google plus tu :( jum kita chat nak?hangout ka?kalau dengan aku boleh saja.Aku ngan Anis Farhana dah sepakat nak join team debate ngan mukhriz.Mukhriz kata kalau join debate kena cakap bahasa baku! Untunglah kitorang sebab menetap dan tinggal di Perlis dan bertutur dalam dialek Perlis :) kami lagi banyak advantage daripada team K.Lumpur,Kelantan and suma negeri yang ada dialek2 tersendiri.Cewah,cakap macam dah terpilih dah tu -_-

Nyot2.aku nak stop kat sini dulu,folio kita tak habis lagi.Adios :)
Remember Iron Man :3