17 May 2012

Keep Calm and Steady

Assalamualaikum :)
Hei peeps :) cantik tak pic atas tuh? JEALOUS ALERT (!) ..Untunglah bleyh letak lampu macam-macam warna dalam bilik tidur.Cadar logo British flag... Aku nak gak :/ Demam apa aku update blog nih? tadaa..actually nothing happens :( but i got some issue,not mine..Lucky me.pheww..Tadi waktu aku tengah blogwalking macam orang sesat dalam internet,aku visit la bloggie salah seorang batch form aku lah tapi aku tak pernah cakap ngan dya pun...Actually dia tengah ada 'war' dengan sapa tah aku tak nak amik tahu.Bukan aku nak jaga tepi kain orang just nak nasihat..Kalau gaduh pun gunalah ayat yang sopan sikit...okeyh :)

Aku tak nak panjangkan issue tu dan aku nak keep going pasal lagu yang aku baru tukar kat bloggie aku :D BEST x?Actually tu soundtrack untuk Hunger Games...Arshad yang nyanyi lagu tu,kalau diikutkan lagu tu memang ikut flow cerita Hunger Games dah nama pun soundtrack untuk hunger games :/ Other soundtrack koramg search la sendirik kat youtube :)

Kelmarin ada sambutan hari guru kat skolah and tahun nih tak la segempak tahun lepas sebab tahun nih aku tak join persembahan sebab tu tak gempak ;) *muntahlah sekarang kalau korang tak leh tahan dah Form 3 punya persembahan okeylah rating dia aku bagi 3/5 star...aku tabik la kat dinie jadi solo haha..Yang best kan tentang koir depa,ahli duk atas tu sampai tak cukup stage tapi suara yang terserlah 2 orang depa jah dini ngan ili...Dah mike depa pegang ;)saiyidah pulak x dtg sekolah,p celebrate hari guru kat sekolah rendah dia,to saiyidah:Rugi hang terlepas saksikan cikgu farhani berjoget dengan abang kerol ;D 

Sampai takat ni ja lah noh,jangan lupa komen atau follow dua-dua pun boleh :)
p/s: Aku nampak aku punya iron man kat skolah :DDD kiut gila>.< 

Remember Iron Man :3

No comments: