20 Mar 2012

Just A Beginning

Assalamualaikum,

Hey guys, how about your day?Good?im happy for that.Pheww...kenapa aku 'pheww?heheh sebabnya aku dah tau result 8 result penting periksa pertama nih.Happy? the answer is NOT! Aku mampu capai tahap 2A jah...rasa macam the end of da world bagi aku tapi nasib aku ingat kata-kata keramat madam J ini baru permulaan cuba lagi... :'') Tapi aku bersyukur gak la dapat juga A daripada tak dapat langsung..Tapi aku terkejut beruk tengok result Math aku :)) buat perak apa dyana? dulu aku duk dapat 50 lebih jah markah math tahun nih alhamdulilah lonjak daripada 65 lebih.Ya la aku tak la terer sangat math tak ketinggalan sains.Nih markah aku untuk peksa awal tahun nih :-
B.Melayu - 76 B
B.Inggeris - 65 B
Matematik - 74 B
Sains - 70 B
Geografi - 68 B
Sejarah - 90 A
P.Islam - 80 A
K.Hidup - 73 B

Geografi aku rasa layak dapat markah tu sebab aku tak ready waktu tu.Baca buku waktu tu pun memang takleh masuk dah.Bersyukur gila tau dak sebab gred dah naik.65 tu dikira B.Salah banyak sebab grammar error saja maklumlah aku ni bukan orang bi cam alis tu.Sebelum ni math aku tak pernah dapat B.betul...alhamdulilah usaha aku mula menampakkan hasil.P.Islam memang aku pulun nak dapat A la baq hang.Sebelum tu markah aku 79.<<arghh i hate that number..waktu bincan jawapan tadi dengan ustazah alhamdulilah keajaiban berlaku.*aku sentiasa percaya akan keajaiban :) waktu tgh discuss tetiba aku nampak aku tulis point ada 2 so dapat 2 markah la tapi ustazah bagi kat aku 1 markah apalagi terus tuntut markah la tunggu apa lagi :D Ustazah puji aku,dia kata aku bersungguh-sungguh nak cari markah bagi dapat A :D izwan ucap tahniah kat aq waktu ustazah perbetul markah kat aku...aku rasa dia kesian kat aku le tu...dia dapat 6A dah bukan macam aku ni jauh lagi nak bersaing orang setaraf dia :(


Folio aku nak siap dah tinggal sejarah jah..yeay me :)oops i gotta go now,nak sambung folio ada masa aku update lain :)

No comments: