I name my book Dyno

Assalamualaikum

wooh lama tak update blog nih.Sorry rawkie,sebagai tanda damai,i put cookie pic:D heh sapa lah yang duk baca post aku dalam blog ni kan.phewww first exam dah habis :) tak boleh syok sangat PMR tahun nih :O hmm still has complicated situation with science and math.Nasib la ada kawan superb macam izwan & zati,depa otak power math..science aku boleh tanya saiyidah.Tahun ni aku dah gaduh dengan classmate sendiri tapi tak lah serius sangat sekarang dah kawan balik.haha that's me :)gaduh skit sure kawan balik.

ooohhh,haritu pak cik aku kahwin.Selamat Pengantin Baru :) waktu dah sampai rumah pengantin perempuan,nak tau dak aku kena buat apa?Aku kena join sekali bawak barang hantaran.Nervous kut, ye la aku bawak jam tangan dalam otak aku ni pun dah fikir bukan-bukan dah.What if barang tu terjatuh..What if aku yang terjatuh..what if/.... so on..Nasib tak jadi apa-apa kalau tak jenuh aku kena tebalkan muka yang tak berapa cantik nih.Malam tuh aku tidur rumah tuk aku.Mak tih aku tu memang terbaek la,dia ajak aku tidur sekali denagn dia atas katil pengantin.Aku pun setuju ja la.Pergh,malam tu orang lain suma tidur atas lantai kami 2 orang pulak best tidur atas katil.zzzz

Nak story apa lagi hah kat korang.End dekat sini ja la.Bye :)