NewCan

Assalamualaikum,

Hola,pergh lama tak update blog.Ke mana aku pergi? For your information, sekarang ni start hari Isnin saaampai khamis aku stay kat sekolah untill 5.30 p.m. PMR candidate tho, laptop aku pun dah kena tarik :p so,sekarang aku update pakai apa?apa lagi iPad la.... <----sejak bila la aku ada iPad '-.- okkk,yang sebenarnya pakai pc papa aku punya sudah la.Hahaha,koman gila ayat iPad tu.Takpa lepas aku dapat 8A nanti boleh aku tulis okeh...Banyak  cita la bulan januari ngan februari nih...keja skolah tinggi menggunung,waktu start kelas tambahan amat tidak sistematik sekali,balik 2.50 mai balik kul 3.30,, what the >.< lebih kurang 40 minit jah,arghhh!!! aktiviti koko bertidih hari dengan kelas tambahan pada waktu yang sama.Macam mana la kami nak score markah koko???

Sekarang baru rasa perit jadi PMR candidate noh..ni yang buat semangat aku berkobar-kobar nih..hoho :) nak recover math,sains,geo form 1&2,,,jenuh kut.Kepada insan2 yang ambik PMR taun nih,marilah kita bersama-sama kembali ke jalan yang benar <-----ayat kredit dekat Cikgu Farhani kepada PMR candidate di seluruh negeri Perlis,marilah kita sama-sama menaikkan peratus cemerlang noh :) ada masa aku update lain,keja skolah entah ke mana,menatang yang aku hadap dulu.Lagi seminggu nak periksa '-.- Babai 

Little Painda