Hi Derma

Assalamualaikum
Macam mana sekolah?Best?Good :D Ohei,PMR hello,what you doin? Buat tanya pulak.Sedang mesyuarat tentang soalan untuk diletakkan jawab si PMR. 0.o omo...tahun ni aku PMR,takut,rasa nak pengsan,sedih,nak gila and more over :0 hate hate hate this!Masuk sekolah BANG!! homework gila banyak!! nanti,kalau aku dah besar rindu pulak kenangan dapat homework bebanyak.Ngee~~~Alhamdulilah,still warga Tekun aku nih :'D nasib tak turun kelas kalau tak "-.- bloggie aku ni penuh dengan meroyan jah.

Azam tahun nih?Of course larh aku nak dapat 8A kan,sapa tak mau A yang ada 8 tu.Apa persediaan aku nak mencapai azam tu?jeng jeng jeng :D aku dah pegi tusyen math sebab dalam banyak-banyak subjek,subjek math la yang paling membunuh aku (!) Aku tak mau dapat B dah hanya A saja.AMIN..So,dalam kelas still berjoran dengan anis farhana.Dia terror owh,tapi tak pasti subjek apa haha :P So,ketua kelas still ramai vote Daeng.Kawan aku si anis pulak jadi Setiausaha,okeylah,pandai melukis kot.Jeles aku : / Allah bagi anugerah tu kat dia,untung hang anis.Ohyaa,EZANI juara MasterChef :) she deserve it.Sambung balik,Cikgu kelas kami boleh la,untungla Guru Kelas kami ustazah :) sejuk sikit kelas kami,wait kelas aku memang sejuk pun,kelas atas kayangan.

Tenang gila duk blok baru tu,keluar kelas nampak hijau jah i mean depan blok kami padang sekolah.Then jarak dari pagar depan sekolah dengan blok kami amat amat amat jauh sekali :D sambil jalan tu bolehlah amik kesempatan kuruskan badan,nampak badan aku macam tong gas nak meletup jah.Mak aku kata exam pertama ni kena pulun dah.Ya (!) kalau tak cakap macam tu pun aku akan usahakannya sendirik.Ingat tak dulu aku tulis aku nak jadi macam si K? he got 8A and aku nak ikut dia dapata result gitu gak.Aku nak jadik macam abang adam,tengok,sekarang dia dah ada kat london,france..Nak jadik macam dia :'D rugi dulu aku tak kawan dengan dia :'(So,8A,you will be in my result
Pengetua baru cengey bak kata zahier haha :D Derma Must Be Number 1.Oh yeahh :)