4:50


Assalamualaikum
hey hey korang,tajuk entry ni memang 100 % tak ada kaitan dengan novel 6:20 :D hari ni macam biasa ada latihan merentas desa 20% merentas sekitar stadium 80% merentas kampung.Eheh lepas rehat tadi kan, nampak group budak laki berkumpul depan pintu apa tah then jazli cakap kat shahmin 'Hang nak kurus dak?' lepas tu jazli suruh shahmin masuk dalam pintu tu then diorang pakat tolak pintu tu and selak pintu tu :) jahat gilarh,tapi jangan risau lah,sat jah lepaih tu diorang bukak balik pintu tu.Oh yaa,betapa terharunya aku :') kawan aku si anis sanggup skecth biola untuk aku waktu seni tadi...as you know, tangan aku memang sungguh kayu.

Nak pi stadium tadi kan,dalam kepala nak guna shortcut guna jalan tepi gereja tu then sampai dekat situ jalan mati *_* waktu tu dah 3.20 petang dah '-.- then terpaksalah guna jalan hari rabu haritu.Dalam perjalanan tu jumpa aina,shahira ngan azmira.Kami ingat diorang tak tunggu kami 3orang yang diorang ingat kami tak tunggu diorang.Complicated tak?Waktu dah masuk kawasan stadium tu kan,anis ngan saiyidah jalan mendahului aku la kan,*jenis bukak kaki lebar tak sangga. Then nampak la seekor ayam,nak tau dua orang tu buat apa? Diorang kejar ayam tu :) walaupun nampak kebudakan sikit kan,tapi kat rumah aku tak ada ayam :D Then aina ngan shahira pun join jugak.Aku tak kejar la ayam tu sebab senak perut gelak.Then picnik sat bawah pokok yang tak berapa nak rendang tu.Kepanasan punyalah tahap tapi aku masih bersyukur merasainya.

Then waktu start lari dah kan,matlamat aku ni satu jah sampai ke garisan tamat sebelum pukul 5.Alhamdulilah,hasil paksaan ke atas kaki aku ni berjaya jugak aku sampai pukul 4;50 petang.Yeay,dapat potong anis :) hari ni dia kurang sihat sikit sebab tu aku menang mudah.Waktu nak sampai dah kan,nampak la seorang hamba Allah ni pakai shortcut >:( cheating tu tak bagus tau awak.Waktu sampai tu kan,kepala aku ni pusing gila dengan penat tahap,tunggu berapa minit aku nampak KAA.Kalau aku ayang dia jah mesti ada depan mata :') then nampak la painda aku ni baru sampai,

Actually tu nama samaran yang aku bagi kat dia,bukan panda betul,as you know,mana ada panda tinggal kat malaysia.Aku pun tak taw apa yang dalam kepala aku,dia berdiri depan aku then aku cakap kat saiyidah,'Jum pi saiyidah,budak yang aku meluat ni ada kat sini pulak' waktu korang tau betapa innocent gila aku waktu tu.Syok pun ada kesian pun ada :) syok sebab dapat revenge kat dia.Dia punya ego gila tahap.Akhir kata,this word pointed to you painda :'D
to look your ego is the biggest challenge to me.Aku tak pernah cakap dengan kau pun untuk tahun ni.Just let them and what is important is us and PMR, :'D

P/S: tukar ayat he kepada nama kau sendiri ehh :)

little painda