23 Jan 2012

Im still hearting YOU (!)

shaqueel!!!! i want to kidnap and make him my little brother :D

Assalamualaikum,
Heyh, do you watch Arsenal vs Man.Utd match? I don't have any sports channel on my astro so i don't watch the match :'( biggest sad *uwaaa..like i said,this match is EPIC (!) so,my Mr. Persie score one goal but i don't know how...arghhh.The result is Ars 1- Man.Utd 2 >.< heh,its okay rite?just leading with one goal not  three :D even tho the result is very dissapointing all arsenal fan,hey,im still hearting you Mr.Persie :'D you are ARSENAL future dude..ehem,i have broken english,so lets end the story here '=.=



21 Jan 2012

Nothing left

Assalamualaikum

Hi guys :) how about your holiday?let me guess, too much homework rite? if you say yes,just like me.Do you remember?Im posting about thinking of deactivate my facebook..Gahh,how much people reading my post?I think its nobody..So ya,i've made decision to --------------->deactivate facebook :') 

more greatness than sadness.Im happy to be lonely.No one care about me just ,myself.Now my focus is to STUDY.Heloo,remember im PMR victim :D how lucky i am <------too fake it isn't?Now im using 3 account for this time,youtube,twitter and blogger.hey,im gonna prove to my parent that im could get that super 8A..they not confidence about my potency.Im just wish that i could study in MRSM because i can live far away from my parent.Im just not like them at all but i still grateful to have them.

Heyh,even im said im lonely, i have super cute and charming friends.They all like my own brothers and sisters to me.They have all great criteria.Some of them funny,romantic *ehem*,clever in math,science,one of them is playboy *BEWARE* and so on.You can't find someone like them in world :'D They just available in 3 Tekun.Did you guys have too?if yes,you lucky tho :)

Ohei,you heard about new english format for PMR 2012.Naahh,am I have enough time to make my mind more familiar with the new format? just TAWAKAL to Allah SWT :) Now,i've little bit confidence for this coming PMR.Hey guys,im coming for the battle yeah,don't forget to jot down my name in fighter list :'D i'll not let the PMR win against me.Now,im become a survivor :) -----> err,is that rite guys?

Deactivate my facebook account feel like very great.Hey,im having broken english tho,if im making fool mistake,please write it on my cbox.Hey 97 batch,lets make good preparation for our biggest battle.PMR 2012 just being too EPIC :D

19 Jan 2012

4:50


Assalamualaikum
hey hey korang,tajuk entry ni memang 100 % tak ada kaitan dengan novel 6:20 :D hari ni macam biasa ada latihan merentas desa 20% merentas sekitar stadium 80% merentas kampung.Eheh lepas rehat tadi kan, nampak group budak laki berkumpul depan pintu apa tah then jazli cakap kat shahmin 'Hang nak kurus dak?' lepas tu jazli suruh shahmin masuk dalam pintu tu then diorang pakat tolak pintu tu and selak pintu tu :) jahat gilarh,tapi jangan risau lah,sat jah lepaih tu diorang bukak balik pintu tu.Oh yaa,betapa terharunya aku :') kawan aku si anis sanggup skecth biola untuk aku waktu seni tadi...as you know, tangan aku memang sungguh kayu.

Nak pi stadium tadi kan,dalam kepala nak guna shortcut guna jalan tepi gereja tu then sampai dekat situ jalan mati *_* waktu tu dah 3.20 petang dah '-.- then terpaksalah guna jalan hari rabu haritu.Dalam perjalanan tu jumpa aina,shahira ngan azmira.Kami ingat diorang tak tunggu kami 3orang yang diorang ingat kami tak tunggu diorang.Complicated tak?Waktu dah masuk kawasan stadium tu kan,anis ngan saiyidah jalan mendahului aku la kan,*jenis bukak kaki lebar tak sangga. Then nampak la seekor ayam,nak tau dua orang tu buat apa? Diorang kejar ayam tu :) walaupun nampak kebudakan sikit kan,tapi kat rumah aku tak ada ayam :D Then aina ngan shahira pun join jugak.Aku tak kejar la ayam tu sebab senak perut gelak.Then picnik sat bawah pokok yang tak berapa nak rendang tu.Kepanasan punyalah tahap tapi aku masih bersyukur merasainya.

Then waktu start lari dah kan,matlamat aku ni satu jah sampai ke garisan tamat sebelum pukul 5.Alhamdulilah,hasil paksaan ke atas kaki aku ni berjaya jugak aku sampai pukul 4;50 petang.Yeay,dapat potong anis :) hari ni dia kurang sihat sikit sebab tu aku menang mudah.Waktu nak sampai dah kan,nampak la seorang hamba Allah ni pakai shortcut >:( cheating tu tak bagus tau awak.Waktu sampai tu kan,kepala aku ni pusing gila dengan penat tahap,tunggu berapa minit aku nampak KAA.Kalau aku ayang dia jah mesti ada depan mata :') then nampak la painda aku ni baru sampai,

Actually tu nama samaran yang aku bagi kat dia,bukan panda betul,as you know,mana ada panda tinggal kat malaysia.Aku pun tak taw apa yang dalam kepala aku,dia berdiri depan aku then aku cakap kat saiyidah,'Jum pi saiyidah,budak yang aku meluat ni ada kat sini pulak' waktu korang tau betapa innocent gila aku waktu tu.Syok pun ada kesian pun ada :) syok sebab dapat revenge kat dia.Dia punya ego gila tahap.Akhir kata,this word pointed to you painda :'D
to look your ego is the biggest challenge to me.Aku tak pernah cakap dengan kau pun untuk tahun ni.Just let them and what is important is us and PMR, :'D

P/S: tukar ayat he kepada nama kau sendiri ehh :)

little painda



Running Over The Spike

Assalamualaikum,

What (!) PMR bahasa inggeris ditukar ke format baru?Harem sungguh *_*  dah elok molek ada 3 soalan pi tambah bagi jadi 5.Pandai diorang pilih tahun  : / hari ni ada teknik menjawab bi,boleh dikatakan macam tu la,even suara dia boleh memecahkan gegendang telinga aku yang tak seberapa elastic nih tapi aku paham dowh :) best anak murid dia dapat cikgu mcm cikgu siti tu.But,aku bersyukur la jugak dapat cikgu yang ajar aku bi selama ni :) You know what? Sedang bersedia nak gi makan tetiba hujan dan yang paling parah aina,shahira ngan azmira pula hilang.

Lepas tawaf satu sekolah cari tak jumpa,kami pi terus la,then jumpa depa lak.Aduh '=.=Lepas makan apa suma kami terus jalan gi stadium.Aku ulangi BERJALAN<---- with capital letter.Lenguh kaki tak usah dibayangkan lagi dengan matahari punyala terik.Almaklumlah selepas hujan,berlaku evaporation bak kata saiyidah.Then duduk kat bawah pokok gosip sikit *tak bersivik langsung haha :P then jumpa wan,aku pun tegur la.'Pinjam beskal weyh' aku ingatkan dia tak bagi,rupanya dia pi tunjuk kat aku dia letak beskal kat mana.Takpa aku tau tu mesti affect kopi dia minum *takdak kena mengena kan ^_^

Waktu lari tu tercampur pulak dengan budak skolah lain.Nak lari sesak pulak macam trafik kat KL.Apalagi,aku,aina,shahira lenggang je lah then jumpa junior aku.Apalagi,gosip la,muahaha.Sembang punya sembang wan datang tepi and said 'kata nak naik beskal'for your information,bunyi dia macam ayat perli padu jah :D then tengah aku lari orang belakang tegur aku.Dia kata 'HAI', hot gila kut,nak tau sapa?ni dia


weh,nak baldi,bolehlah ampa muntah kaler apa pun ikut suka.Biasalah,orang yang dilahirkan pada bulan Jun suka berangan..tak percaya?search kat google :) tahun lepas ada la abang muka ala-ala taylor lautner tapi skarang dia duk belajar di universiti kot tak silap ambil jurusan pilot tuu :/ untung la dia.Waktu nak balik pi sekolah aku tumpang anis naik keta skali ngan saiyidah.Lawak gila adik dia tuh;hari neyh memang bes gila.PENAT+HAPPY= FUN kalau nak guna formula tu pown boleyh :)

Little Painda






15 Jan 2012

Behind 3 Tekun


Assalamualaikum and the very good afternoon to the teachers and all fellow friends.Now we invite  DyaCullen to give her 'merapu' speech.

Hello, hi :) saja ja nak test kemahiran menulis syarahan aku dalam bahasa omputih.Kalau salah jangan lupa tegur dalam cbox dalam tagbord tu yew.So,apa terjadi dalam minggu ni? First,cikgu Zul dah pindah sekolah :'( hannan kata dia tu legend sekolah.*ehem,actually mmang betul pun.As usual,homework banyak gilo :0 so okeyh la,dapat cikgu lain daripada yang lain,kelas still atas kayangan.Ohyaa,sudut pandangan dari kelas kami buley nampak hospital a.k.a HTF.Pagi-pagi boleh tengok ambulan keluar masuk hospital.Sekolah korang ada?Minggu depa dah start aktiviti koko and my feveret MERENTAS DESA.Walaupun 60% daripada aktiviti tu aku hanya duk melenggang jalan haha.bocor rahsia sudah :P aku tak mau kalah ngan budak form 1 weh,malu siot XD Korang nak tau dak persatuan,kelab and sukan aku ambik apa.Meh sini aku nak gitaw

persatuan : Persatuan Bulan Sabit Merah 
p/s: actually masuk ni sebab ada banyak aktiviti and sebab nak penuhkan buku koko

kelab: skim pinjaman buku teks
p/s: aku kamcing dengan guru penasihat kelab :) sambil susun buku buleyh belajar geo
sukan : hoki
p/s: kelab lain aku tak minat,actually aku nak main bola sepak.. BEWARE (!)

Alalala van persie..comel tahap gitu.Alamak jari aku dah putus dah 0.0 just kidding.Tu pakwe aku naah even he married.Epic gila pic dia.Air liur korang jang duk meleleh nak.Biaq aku sorang jah,peaceee :D look his son,
Trololo,like father like son.Rasa macam nak cubit jah pipi tembam tu.So,memanghomework banyak giler.so i want to finish it.buhbye :) ARSENAL forever..



8 Jan 2012

Hi Derma

Assalamualaikum
Macam mana sekolah?Best?Good :D Ohei,PMR hello,what you doin? Buat tanya pulak.Sedang mesyuarat tentang soalan untuk diletakkan jawab si PMR. 0.o omo...tahun ni aku PMR,takut,rasa nak pengsan,sedih,nak gila and more over :0 hate hate hate this!Masuk sekolah BANG!! homework gila banyak!! nanti,kalau aku dah besar rindu pulak kenangan dapat homework bebanyak.Ngee~~~Alhamdulilah,still warga Tekun aku nih :'D nasib tak turun kelas kalau tak "-.- bloggie aku ni penuh dengan meroyan jah.

Azam tahun nih?Of course larh aku nak dapat 8A kan,sapa tak mau A yang ada 8 tu.Apa persediaan aku nak mencapai azam tu?jeng jeng jeng :D aku dah pegi tusyen math sebab dalam banyak-banyak subjek,subjek math la yang paling membunuh aku (!) Aku tak mau dapat B dah hanya A saja.AMIN..So,dalam kelas still berjoran dengan anis farhana.Dia terror owh,tapi tak pasti subjek apa haha :P So,ketua kelas still ramai vote Daeng.Kawan aku si anis pulak jadi Setiausaha,okeylah,pandai melukis kot.Jeles aku : / Allah bagi anugerah tu kat dia,untung hang anis.Ohyaa,EZANI juara MasterChef :) she deserve it.Sambung balik,Cikgu kelas kami boleh la,untungla Guru Kelas kami ustazah :) sejuk sikit kelas kami,wait kelas aku memang sejuk pun,kelas atas kayangan.

Tenang gila duk blok baru tu,keluar kelas nampak hijau jah i mean depan blok kami padang sekolah.Then jarak dari pagar depan sekolah dengan blok kami amat amat amat jauh sekali :D sambil jalan tu bolehlah amik kesempatan kuruskan badan,nampak badan aku macam tong gas nak meletup jah.Mak aku kata exam pertama ni kena pulun dah.Ya (!) kalau tak cakap macam tu pun aku akan usahakannya sendirik.Ingat tak dulu aku tulis aku nak jadi macam si K? he got 8A and aku nak ikut dia dapata result gitu gak.Aku nak jadik macam abang adam,tengok,sekarang dia dah ada kat london,france..Nak jadik macam dia :'D rugi dulu aku tak kawan dengan dia :'(So,8A,you will be in my result
Pengetua baru cengey bak kata zahier haha :D Derma Must Be Number 1.Oh yeahh :)