Update


Assalamualaikum

Annyong haseyo,this is it.Hari ni result PMR kluar kan :) so kepada sesapa yang dapat 8A 7A 6A 5A 4A 3A 2A 1A and 0A,congrats you ollz.Setelah 3 tahun ampa cari the best solution untuk cara buad bom yang paling dasyat dan hari ni.... korang dah berjaya buat bom tu meletup dengan kuat sekali.*bagi aku pmr macam buat bom* yang x dapat straight A's tu nak buat camna, berserah kepada takdir.Korang percaya kan kepada qada dan qadar.Ingat,orang yang usaha lebih,hasil dia akan menjadi lebih dan juga sebaliknya.To kak aina,dessy,anif,zahier,kuamyrul And suma calon pmr smk derma.Congrats :) kalau yang asyik pikiran negatif tu,yang ni bukannya ayat perli..congrats la sbb korang dah berjaya tempuhi saat-saat genting kan dan tengok..korang still hidup kan still boleh pegang result dengan tangan sendiri,boleh nampak result.. 74 people has make it :)

  Mmm,rasa macam aku ni dah terkena penyakit Parkinson sbb satu badan aku dah getar ni weyh.Tahun depan,next year,내년에 penting kut. PMR, you're going down !!! aq ni kena reminds diri sendiri..jangan duk buat latah banyak sangat.Nanti menyesal tak sudah.Aduhai... nanti kita buat study group naah anis,saiyidah,aina and shahira.Aku tak boleh studi sesorang nanti tak capai objektif.Godaan internet terlampau sangatla.Aku asyik kalah jah dengan godaan nih =.='

  Barang sekolah korang dah beli?Kasut?Beg?Stationery? done? good (: aku pun dah beli dah.Dalam kepala dah set dah nak beli apa tapi sampai ja kat kedai POOF! hilang habis perkara penting yang aku kena ingat-.-' ini membuktikan yang aku ni mempunyai ingatan jangka pendek.Ishh..aku nak sambung lagi..i gotta go now.kbye.