Post special

Hello Peeps :D
This is it XD today is his birthday.who? my only one hater.Semalam aku tak boleh tidur kan sbb pagi tu aku bangun pukul 10.00 pagi *anak dara sapa la ni* so malam tu aku tak boleh tidur then i realize that the clock show 12.52 a.m. then aku yang tengah kebosanan ni pun menyanyilah...

Happy birthday to you,
Happy birthday to you,
Happy birthday to ____,
Happy birthday to you...

Haha sah2 korang suma kata aku mesti tengah tension tahap.Bayangkanlah,aku menyanyi sorang2 dalam bilik tu..adoyai =.=' so to you i just wanna say HAPPY BIRTHDAY..apa?hang tanya hadiah mana? bayangkanlah ada kotak besar kat tangan hang yang tertulis kat atas tu from"deanna..hang tanya pasal kek?banyangkanlah ada kek paling besar dalam malaysia ni depan mata hang,just imagine it.Tu la,sapa suruh besday hang bulan disember..*buat salah mak orang pulak-.-'* if edward cullen say 'you always be my bella' for bella swan, i say that you always be my hater forever..*forever kah* yaya,sampai hari neyh aku x boleh lupa tau dak fasal hang katakan pada bulan2 lepaih tu.hang p setuju ezriq kata benci tu tanda sayang.arghhh,you kill me with that wordless.

hurm nak kata apa lagi hah kat hang?yang tu ja la kut.Moga Allah SWT panjangkan umur hang noh,tahun depan PMR pulun skit..*diri sendiri x pulun pun-.-'* ok fullstop.

-out-