My Lovely Pianist

Hey peeps :D
Bagi ampa suma lma x aku x update blog? Ooops,lupa plak,spa la aku neyh kan.Mna ada org yang nak sgt bca blog aku :p Hey,you know who is that?That man in the picture..Yes,you right,that is YIRUMA XD i love him so much lol :D Even he married now..huhu.Aku dengar dia punya alunan piano tu waktu aku blogwalking bloggie aina sofia.For your information, she very awesome.Aina letak lagu kiss the rain by YIRUMA.Lagu tu memang best jugak la bagi aku.Aku bagi 8/10.Bagi aku la,korang ikut suka la nak bagi mark brapa kan.But, im very like this song.Yea,the song that you hear right now :D RIVERS FLOW IN YOU. Lagu tue bagi aku memey sweet giler lah.Awatlah Stephanie Meyer x pilih lagu ni,sepatutnya dia pilih dua-dua lagu tu,lagu rivers flow in you and Bella's Lullaby.Both song really damn great.Carter Burwell and Yiruma is really great pianist ever.Memang orang berjiwa piano la diorang neyh, can u imagine how can they create this great melody...Tadi aku terjah youtube tengok yiruma main piano,membuak2 keinginan aku nak blajar main piano,tapi..ye la, mana sempatkan sbb tahun depan PMR dah..Aaarghh.PMR, be nice to me,don't make me STRESS *with capital letter*

Hey,im was thinking,kristen stewart is in relationship with robert or taylor?Tadi aku tengok kat youtube sesi interview depa 3 orang,So cute :3 Rupanya,ada orang lagi fanatik twilight daripada aku,ada 4 orang kaum ibu ni kan,punyala obses kat edward,bella ngan taylor.Wakil OPRAH datang kat ruma mereka and guess what...Pinggan pun gambar twilight :D and ada bilik bawah tanah tau,tudia,siap ada replika edward lagi tu XD wallpaper twilight di merata2 tempat..i wish i can do that thing :') then wakil oprah tanya anak2 kaum ibu tu kan,then budak laki neyh jwb 'She (ibu dia) would spend an hour just to watch edward cullen scene' hewhew..sama la kitew yew.Then ada budak pompuan hostel neyh.As you know, suma peminat twilight la kan... mana la depa dapat cadar gambar edward tu.Aku nak jugak.Added to my wishlist : cadar arsenal dan cadar twilight.

Hey,my warrior queen have made the MV :D she is LADY GAGA :) very love her you know.You should watch Marry The Night MV.First tu memang panjang gilerla intro dia,but her vid is awesome dude.Tapi ada banyak la jugak part censored tue >.< tapi vid dia memang giler habis la you know her song is incredible.Apart from that,now im start to like matluthfi,he make vlogging in youtube.Impact video dia memang kuat la,dalam keseriusan tu, ada part lawak.Cakap Kedah dia tu memang piau gila dude.I guess that dia tu orang Kokdiang.Kampung aku kut XD SEARCH la kat youtube, MATLUTHFI90, AmanWan pun syok gak.Ada part dia buat yang dia tangah makan nasik pakai senduk and minum kicap.Sumpah geleman dude,.Ada part yang dia makan  megi dlm baldi,werghh..terbaek baq hang.SEARCH la mamat neyh jugak AMANWAN.konfem puas hati.

Alamak esok besday hang lah hater.Tunggu noh esok, ada post special untuk hang.

-out-