Last Post before im prepared for the battle

Assalamualaikum,

Annyong haseyo,baru balik blogwalking neyh :) lenguh jari ni ha tulih kat cbox.Kebanyakan blog dah tukar shoutbox.Syarikat shoutmix tu rugi berapa dollar agak-agak korang ekk?Dah elok-elok free pi tukaq kepada berbayar.Toek siot betul lah.

Perasaan aku hari neyh macam naik roller coaster...*x pernah naik roller coaster pun sebenarnya,harapkan main game pernah la* tengok sesetengah blog tu ada letak gambar mereka yang happy gila lepas dapat 8A..aku nak jugak tangkap gambar macam tu,tulis post macam diorang, rasa happy macam diorang.Aku nak sangat-sangat :'( Tengok post kak aina ngan kak iwani dah dapat bayangkan how happy they are.

Pertarungan aku nak start lama lagi.wait semenet..lama lagi?kau giler ke dyana,taun depan ja kot,minggu depan sekolah nak bukak dah!! GULP !! T_T sedeyh,takot,cuak,happy and berbagai-bagai lagi la kot perasaan aku ni.Aku nak jadik cam aina,waktu dya form 3 aku tgk happy go lucky je dya,mmg patot la score,aku nak jadik macam K,aku tak penah nampak dia kapel or whatever pun,yang tu mmg la confirm score.Aku tgk dya relax je.Wahargh,idola aku tu not mean im like HIM!

Azam aku tahun hadapan..score kelapan-lapan m/pelajaran.AMIN.tinggalkan dan lupakan PS2 buat setahun.Internet,bila perlu jah.Aku kena maintain tahun tu,maintain dari segi segalanya larh.Cuba jangan terlibat dalam pergaduhan dengan rakan-rakan especially BFF aku.Kita toksah gaduh noh anis ngan saiyidah.Create study group.*alangkah bestnya kalau blogger adakan kat tempat add a gadget (create study group)* Cuba korek sikit rahsia si izzati ngan fatin tuh.Dua-dua otak punyalah ligat.Jangan duk sleepy sangat dlm kelas.*selalu kantoi*Memperbetulkan hati aku neyh,jangan duk selalu tinggal solat! Allah tak akan tolong orang tu jika orang tu sendiri tak ingat kat Dia.

Double wow.Korang doakan aku azam aku berjaya ehh.Tahun lepas 118 orang score PMR.tahun ni turun jatuh gedebuk 74 tahun depan bak kata anis waktu aku chat ngan dia kat facebook boleh potong aihh angka 74 tu..kalau x leyh potong pun janji,aku sendirik score.Tok aku kata kalau aku score,aku dapat FULUS *kachingkaching* bunyi duit owhh.Parent aku nak bagi apa? Aku nak depa bagi laptop baru kat aku x pun Iphone 4s.muahahaha.Oh ya dalam facebook aku hari tu,ada la sorang ni post,,dia score UPSR parent dia bagi iphone 4s.Baru upsr mau pmr.triple wow.aku upst pun hanya mendapat netbook.herghh..

Guys,pray for me okay for next year,Doakan aku agar aku berjaya dalam PMR.Aku pun akan doakan semua calon yang nak ambik pmr or spm tahun depan.Semoga korang semua BERJAYA.AMIN :')