29 Dec 2011

hoholiday

Assalamualaikum,

Lama tak aku x update blogger?wahh,sapa kesah kan,blog aku ni bukannya superb sangat cam blog sis lyssa.Okay done for that..tengok gambar menara eiffel tu,teringin aku nak pi,aku nak ikut jejak langkah cam senior aku yang dah berlepas ke luar negara.Best kot tgk gambar posing macho depan menara eiffel,aku nak gak posing ala-ala ayu gitu.muahaha.AMIN :)

Minggu depan nak skolah oii,minggu depan kena prepare betul-betul!! PMR kot aku ni.kalau x score, -.-' idk what waiting for me..geo entah ke mna,math plak lagi haduii=.=' walaupun aku ni or anyone else pikir yang otak ni tepu sangat tapi hakikatnya kita hanya menggunakan 10/100 bahagian dlm otak kita..90% lagi kita buat apa?membazir jah kan kan.?Kalau la kepala aku ni boleh cucuk pendrive ka hardrive kah kan best.Nak info tentang apa just cucuk pendrive.Wahh,nak jadik komputer plak aku nih -.-'

Tahun depan mesti rasa berlain sikit,Kak bihah,abg firdaus,kak iman and suma la abg-abg kakak kakak ahli PBSM dah x dak.Depa habis skolah dah :'( tapi, yang sayunya abg taff aku pun dah x dak 0.0' apekah...?okay2 aku mengaku aku admire dia tapi in relationship la plak.Pasal dia aku dah popular sikit kat geng depa,i mean ya the girls group but who care rite?Buatlah depa tu macam x penah admire org.

Yang syoknya,kami dapat belajar kat blok baru.JYEAHH :D barulah semangat :D adakah ayat tu diragui?Tapi yang x syoknya,2 bdk laki turun klas maybe zarif ngan amir kut wait,tah2 kena kut aku :/ i hope not maybe.Yang confirmnya jazli ngan naqibah masuk klas kami.Naqibah takpalah sbb she's okay tapi yang jazli nih.Aduhh >.< tension kut.Sapa klas tekun?Sapa suka jazli masuk klas kita?angkat angan secara virtual.muahaha.Kang kena label plak aku nih.Sebelum aku dilabel lebih baik aku chow dulu.Tata :)
p/s:Awat suma orang cakap tentang ombak rindu sampai mak aku pun dah x sabaq nak beli cd? can anyone explaIN to me :)

No comments: