10 Dec 2011

Hey peeps :)
Today aku syok gila-gila dude XD syok sebab aku p aloq setaq ..yahoo, actually pegi nak beli baang apa yang patut untuk sesi persekolahan 2012.PMR wave is coming.. nampak tak wave yang keluar dari laptop or komputer anda? haha, imaginasi lebih jah aku ni.Then pi pacific after that adik aku buad ajak mak aku p tesco pulok =.=' dah la kaki pon lenguh habih dah..Then waktu kat kaunter nak bayaq aku nampak, ahh sudahh, adik si sotong tu ada.Getaq lutut dah aku,jantung pun rasa nak lucut habih dah then nasib baik la dia kata mama dia tak datang..fuhh... nasib baik, dah la aku ada kes ngan anak dia.Hoho bersyukur gilo waktu tu.AMIN (:

Believe or not hari neyh aku makan banyak gila (: chicken chop pastu nasi ayam then sumbat lagi ngan ais kacang dalam perut aku.Aku pun x tau berat aku berapa kilo dah -.-' rumah aku ni dah x dak sumbr makanan dah sebab sumanya aku dah makan.Mak aku pulak dah mula nak beleteq pasal aku banyak makan.x baca bismillah la, apa la and bla.bla..hurm,berapa ramai dah hah manusia dah buat relationship dengan food?mesti berjuta kan? mana ada rang yang sanggup berpisah dengan makanan kan?No food no life bagi aku..

sebelum aku akhiri post aku yang boring gilo ni ada pantun sikit..actually awal tahun dulu duk buat gak la pantun tapi stop sat sbb x dak idea..hari ni aku mulakan balik..

Kais pagi makan pagi,
Kais petang makan petang;
Pelbagai jenis makanan wujud dalam dunia ini,
Tanpa makanan hidup x akan tenang.

No comments: