AT-10-TI0N

Assalamualaikum,

Annyong haseyo, Gikwang hensem *blinkblink Haha,bajet baru dengaq lagu B2ST.Aku ada perkara penting yang aku nak tulis ni.Start 25 / 12 / 2011 aku akan stop internet connection mean aku x bukak internet lah maknanya.Kalau dah gian sangat nak tulis blog,tulis dalam notepad pun jadilah..sob :'( kalau ada waktu komputer kat sekolah,insyaallah aku update my lovely blog neyh.Hurm : / So ,yang ni je la aku nak update.Oh yaa, korang ada dengar dak pasal tengku sophia yang kat twitter tu, how can she say that MALAYSIAL? HAHA lawak gila.Macam x tau apa-apa uhh >.< and she say that Singapoor? Singapura antara negara terkaya kut.. lainlah macam negara dia :p hey,im proud to be Malaysian okayh... kalau dah meluat sangat kat malaysia ni,mai ambik warga ampa yang tengah stay kat cni.Menumpang buatlah cara menumpang, selama ni negara mana yang dok tolong ampa bila ampa dalam kesusahan? MALAYSIA jugak kan .... ni yang aku panas ni >:( then minah tu kutuk Islam plak tu.Kalau dah benci kat negara orang tu sudahlah, toksah babitkan agama >:( hergh!!!! so,apa yang aku dpat tau,dia dah tukar account twitter dya.Hadoih -.-' so guys,jangan lupa tolong ekk klik advertise yang dalam tagboard tu,korang letak link dalam shoutmix aku,nanti aku klik korang punya balik okayh :) k bye. Saya suka GiKWang dan saya suka B2ST XD *macam orang gila plak aku ni =.='