29 Dec 2011

hoholiday

Assalamualaikum,

Lama tak aku x update blogger?wahh,sapa kesah kan,blog aku ni bukannya superb sangat cam blog sis lyssa.Okay done for that..tengok gambar menara eiffel tu,teringin aku nak pi,aku nak ikut jejak langkah cam senior aku yang dah berlepas ke luar negara.Best kot tgk gambar posing macho depan menara eiffel,aku nak gak posing ala-ala ayu gitu.muahaha.AMIN :)

Minggu depan nak skolah oii,minggu depan kena prepare betul-betul!! PMR kot aku ni.kalau x score, -.-' idk what waiting for me..geo entah ke mna,math plak lagi haduii=.=' walaupun aku ni or anyone else pikir yang otak ni tepu sangat tapi hakikatnya kita hanya menggunakan 10/100 bahagian dlm otak kita..90% lagi kita buat apa?membazir jah kan kan.?Kalau la kepala aku ni boleh cucuk pendrive ka hardrive kah kan best.Nak info tentang apa just cucuk pendrive.Wahh,nak jadik komputer plak aku nih -.-'

Tahun depan mesti rasa berlain sikit,Kak bihah,abg firdaus,kak iman and suma la abg-abg kakak kakak ahli PBSM dah x dak.Depa habis skolah dah :'( tapi, yang sayunya abg taff aku pun dah x dak 0.0' apekah...?okay2 aku mengaku aku admire dia tapi in relationship la plak.Pasal dia aku dah popular sikit kat geng depa,i mean ya the girls group but who care rite?Buatlah depa tu macam x penah admire org.

Yang syoknya,kami dapat belajar kat blok baru.JYEAHH :D barulah semangat :D adakah ayat tu diragui?Tapi yang x syoknya,2 bdk laki turun klas maybe zarif ngan amir kut wait,tah2 kena kut aku :/ i hope not maybe.Yang confirmnya jazli ngan naqibah masuk klas kami.Naqibah takpalah sbb she's okay tapi yang jazli nih.Aduhh >.< tension kut.Sapa klas tekun?Sapa suka jazli masuk klas kita?angkat angan secara virtual.muahaha.Kang kena label plak aku nih.Sebelum aku dilabel lebih baik aku chow dulu.Tata :)
p/s:Awat suma orang cakap tentang ombak rindu sampai mak aku pun dah x sabaq nak beli cd? can anyone explaIN to me :)

24 Dec 2011

Last Post before im prepared for the battle

Assalamualaikum,

Annyong haseyo,baru balik blogwalking neyh :) lenguh jari ni ha tulih kat cbox.Kebanyakan blog dah tukar shoutbox.Syarikat shoutmix tu rugi berapa dollar agak-agak korang ekk?Dah elok-elok free pi tukaq kepada berbayar.Toek siot betul lah.

Perasaan aku hari neyh macam naik roller coaster...*x pernah naik roller coaster pun sebenarnya,harapkan main game pernah la* tengok sesetengah blog tu ada letak gambar mereka yang happy gila lepas dapat 8A..aku nak jugak tangkap gambar macam tu,tulis post macam diorang, rasa happy macam diorang.Aku nak sangat-sangat :'( Tengok post kak aina ngan kak iwani dah dapat bayangkan how happy they are.

Pertarungan aku nak start lama lagi.wait semenet..lama lagi?kau giler ke dyana,taun depan ja kot,minggu depan sekolah nak bukak dah!! GULP !! T_T sedeyh,takot,cuak,happy and berbagai-bagai lagi la kot perasaan aku ni.Aku nak jadik cam aina,waktu dya form 3 aku tgk happy go lucky je dya,mmg patot la score,aku nak jadik macam K,aku tak penah nampak dia kapel or whatever pun,yang tu mmg la confirm score.Aku tgk dya relax je.Wahargh,idola aku tu not mean im like HIM!

Azam aku tahun hadapan..score kelapan-lapan m/pelajaran.AMIN.tinggalkan dan lupakan PS2 buat setahun.Internet,bila perlu jah.Aku kena maintain tahun tu,maintain dari segi segalanya larh.Cuba jangan terlibat dalam pergaduhan dengan rakan-rakan especially BFF aku.Kita toksah gaduh noh anis ngan saiyidah.Create study group.*alangkah bestnya kalau blogger adakan kat tempat add a gadget (create study group)* Cuba korek sikit rahsia si izzati ngan fatin tuh.Dua-dua otak punyalah ligat.Jangan duk sleepy sangat dlm kelas.*selalu kantoi*Memperbetulkan hati aku neyh,jangan duk selalu tinggal solat! Allah tak akan tolong orang tu jika orang tu sendiri tak ingat kat Dia.

Double wow.Korang doakan aku azam aku berjaya ehh.Tahun lepas 118 orang score PMR.tahun ni turun jatuh gedebuk 74 tahun depan bak kata anis waktu aku chat ngan dia kat facebook boleh potong aihh angka 74 tu..kalau x leyh potong pun janji,aku sendirik score.Tok aku kata kalau aku score,aku dapat FULUS *kachingkaching* bunyi duit owhh.Parent aku nak bagi apa? Aku nak depa bagi laptop baru kat aku x pun Iphone 4s.muahahaha.Oh ya dalam facebook aku hari tu,ada la sorang ni post,,dia score UPSR parent dia bagi iphone 4s.Baru upsr mau pmr.triple wow.aku upst pun hanya mendapat netbook.herghh..

Guys,pray for me okay for next year,Doakan aku agar aku berjaya dalam PMR.Aku pun akan doakan semua calon yang nak ambik pmr or spm tahun depan.Semoga korang semua BERJAYA.AMIN :')

22 Dec 2011

Update


Assalamualaikum

Annyong haseyo,this is it.Hari ni result PMR kluar kan :) so kepada sesapa yang dapat 8A 7A 6A 5A 4A 3A 2A 1A and 0A,congrats you ollz.Setelah 3 tahun ampa cari the best solution untuk cara buad bom yang paling dasyat dan hari ni.... korang dah berjaya buat bom tu meletup dengan kuat sekali.*bagi aku pmr macam buat bom* yang x dapat straight A's tu nak buat camna, berserah kepada takdir.Korang percaya kan kepada qada dan qadar.Ingat,orang yang usaha lebih,hasil dia akan menjadi lebih dan juga sebaliknya.To kak aina,dessy,anif,zahier,kuamyrul And suma calon pmr smk derma.Congrats :) kalau yang asyik pikiran negatif tu,yang ni bukannya ayat perli..congrats la sbb korang dah berjaya tempuhi saat-saat genting kan dan tengok..korang still hidup kan still boleh pegang result dengan tangan sendiri,boleh nampak result.. 74 people has make it :)

  Mmm,rasa macam aku ni dah terkena penyakit Parkinson sbb satu badan aku dah getar ni weyh.Tahun depan,next year,내년에 penting kut. PMR, you're going down !!! aq ni kena reminds diri sendiri..jangan duk buat latah banyak sangat.Nanti menyesal tak sudah.Aduhai... nanti kita buat study group naah anis,saiyidah,aina and shahira.Aku tak boleh studi sesorang nanti tak capai objektif.Godaan internet terlampau sangatla.Aku asyik kalah jah dengan godaan nih =.='

  Barang sekolah korang dah beli?Kasut?Beg?Stationery? done? good (: aku pun dah beli dah.Dalam kepala dah set dah nak beli apa tapi sampai ja kat kedai POOF! hilang habis perkara penting yang aku kena ingat-.-' ini membuktikan yang aku ni mempunyai ingatan jangka pendek.Ishh..aku nak sambung lagi..i gotta go now.kbye.

18 Dec 2011

AT-10-TI0N

Assalamualaikum,

Annyong haseyo, Gikwang hensem *blinkblink Haha,bajet baru dengaq lagu B2ST.Aku ada perkara penting yang aku nak tulis ni.Start 25 / 12 / 2011 aku akan stop internet connection mean aku x bukak internet lah maknanya.Kalau dah gian sangat nak tulis blog,tulis dalam notepad pun jadilah..sob :'( kalau ada waktu komputer kat sekolah,insyaallah aku update my lovely blog neyh.Hurm : / So ,yang ni je la aku nak update.Oh yaa, korang ada dengar dak pasal tengku sophia yang kat twitter tu, how can she say that MALAYSIAL? HAHA lawak gila.Macam x tau apa-apa uhh >.< and she say that Singapoor? Singapura antara negara terkaya kut.. lainlah macam negara dia :p hey,im proud to be Malaysian okayh... kalau dah meluat sangat kat malaysia ni,mai ambik warga ampa yang tengah stay kat cni.Menumpang buatlah cara menumpang, selama ni negara mana yang dok tolong ampa bila ampa dalam kesusahan? MALAYSIA jugak kan .... ni yang aku panas ni >:( then minah tu kutuk Islam plak tu.Kalau dah benci kat negara orang tu sudahlah, toksah babitkan agama >:( hergh!!!! so,apa yang aku dpat tau,dia dah tukar account twitter dya.Hadoih -.-' so guys,jangan lupa tolong ekk klik advertise yang dalam tagboard tu,korang letak link dalam shoutmix aku,nanti aku klik korang punya balik okayh :) k bye. Saya suka GiKWang dan saya suka B2ST XD *macam orang gila plak aku ni =.='

10 Dec 2011

Hey peeps :)
Today aku syok gila-gila dude XD syok sebab aku p aloq setaq ..yahoo, actually pegi nak beli baang apa yang patut untuk sesi persekolahan 2012.PMR wave is coming.. nampak tak wave yang keluar dari laptop or komputer anda? haha, imaginasi lebih jah aku ni.Then pi pacific after that adik aku buad ajak mak aku p tesco pulok =.=' dah la kaki pon lenguh habih dah..Then waktu kat kaunter nak bayaq aku nampak, ahh sudahh, adik si sotong tu ada.Getaq lutut dah aku,jantung pun rasa nak lucut habih dah then nasib baik la dia kata mama dia tak datang..fuhh... nasib baik, dah la aku ada kes ngan anak dia.Hoho bersyukur gilo waktu tu.AMIN (:

Believe or not hari neyh aku makan banyak gila (: chicken chop pastu nasi ayam then sumbat lagi ngan ais kacang dalam perut aku.Aku pun x tau berat aku berapa kilo dah -.-' rumah aku ni dah x dak sumbr makanan dah sebab sumanya aku dah makan.Mak aku pulak dah mula nak beleteq pasal aku banyak makan.x baca bismillah la, apa la and bla.bla..hurm,berapa ramai dah hah manusia dah buat relationship dengan food?mesti berjuta kan? mana ada rang yang sanggup berpisah dengan makanan kan?No food no life bagi aku..

sebelum aku akhiri post aku yang boring gilo ni ada pantun sikit..actually awal tahun dulu duk buat gak la pantun tapi stop sat sbb x dak idea..hari ni aku mulakan balik..

Kais pagi makan pagi,
Kais petang makan petang;
Pelbagai jenis makanan wujud dalam dunia ini,
Tanpa makanan hidup x akan tenang.

9 Dec 2011

MathHolic

Hello peeps :)
hurm..i wish that PMR subject will be good taste like the chocolate cupcake.Hahaha wish ja la hang deanna.Mana ada subjek yang kita belajar semuanya indah belaka.Ada pahit dan manisnya kan..Hoho..hari neyh aku buat latihan math dude.Actually kertas math dari tuisyen aku tuh.Baru buad hari neyh -.-' banyak soalan gila kut..*bagi aku ja* tapi akan terus lakukannya.. *fighting* lagi 3 minggu nak sekolah kut,sejarah aku x baca lagi suma subjek aku tak baca lagi.Duk pulun kat math ja la.Arghhh, kepada reader-reader di luar sana, ini bukan satu amalan yang baik.Ok ,aku bukan pandai sangat buat ayat untuk akhiri post aku so.. bye :)

-out-


8 Dec 2011


Hey peeps :)
how your day today? good or it is bad ?Hey look, i have update this blogger.Look at the gadget..something different? yeah the shoutmix and the exchange link down there.Pesanan ni untuk suma blogwalking terhormat yang datang ke blog ni.. shoutmix baru ni x leyh attach link so aku dah add exchange link gadget kat bawah sekali.Ya, atas slide twilight tu.just put your name and your blogger url, insyaallah aku akan follow balik :) nak tau apa aku harini? hari hari aku buat keja yang sama sahaja :( bangun pagi,sidai baju,sapu sampah depan rumah,lipat baju and then, buka laptop surf internet..tiap2 hari macam tu la aku :( korang dah bercuti sampai mana dah?KL?sabah?penang? or LONDON? untunglah ampa parent x sibuk.Parent aku sibuk cuti ni soo,terperangkap la aku dalam rumahku syurgaku neyh...Sambil2 tu aku blogwalking blog orang lain.skali pandang blog orang lain cantik gila,mai kat blog sendiri *&^%$#@!!! huduh gila. not in mood rite now.kbye



7 Dec 2011

hurmm

Alamak =.=' hari neyh dah berapa haribulan hah? Ya Allah,tadi aku ada baca blog neyh CassiElf dia cita pasal turun kelas :( aku faham camna perasaan dia, kalau jadi kat aku macam mana? 3 waja? simpang malaikat 44 :'( aku x maw duk klas tu weyh, please lah, aku dapat 1 A jah kot..yang len B except math aq dpt C ..HAH..dah terbongkar result akhir tahun aku.Malu kowt kalo aku turun kelas.dah lah bdk klas tu mcm *beepppp (censored)kalau aku duk klas yakin boleh tahan lagi..cekal ka..neyh waja, bluekk, rasa gelap masa depan aku neyh.Dari darjah 1 sampai ke tingkatan 2 ni,aku x penah turun klas kut.Suma first..huwaaa :'( please help me Ya Allah.. kalo tuan blog aku baca tadi nak mati aku pulak rasa nak terjun bangunan..  aku x sanggup..kim bum..tlg aku, give me some spirit.Awat pihak skolah x umum ja terus duk klas mana? umum la kat official website ka,facebook ka..adoih,kena tunggu 2 januari ler pulak.. rasa mcm pedang samurai tengah membelah jantung aku tau..punya la seksa nak tunggu result duk klas mana...arghhhh,rasa nak p gunung mana2 and jerit kuat2..huhu,tensyen gila.. ak forget about this deanna..tarik nafas *huuuuup* and lepas slow *huuu* it gonna be alright okeyh, said kim bum with cute face..kyaaa XD *pandai pulak cakap melayu*

Hey2,baru balik tuisyen dah tulis post cenggini..haiiiyah btul.Someone has like my status.Awat dia pelik sangat hah? masuk neyh dah 3 kali like post aku.*baru 3 kali ja kut* haishh..jangan kacau dia deanna,dia dah ada gf, kau ambik la aku jadi boyfren kau, taylor lautner said with gentleman face..aww :3 HAHAHA..perasan gila aku,siap berimaginasi lagi tu.Tapi aku harap depa break la cepat2 skit. *wah,nampak sangat kau x puas hati depa kapel deanna* hah,kau kluar dari ceklist aku,.muahaha..ketawa dalam gelap sebagai tanda kekejaman.Weyh,isu tudung labuh aku dah selesai..hore :D mak aku dah cut tudung tu bagi medium skit.Wohooo,toksahlah aku nak cover tudung labuh tahap tu -.-' 

hey,doakan aku supaya jangan turun kelas ekk..sayang korang *awat gedik sangat ayat?*

-out-

6 Dec 2011

charming

Hey peeps :D
yeah you right *blinkblink* that 'BOYS OVER FLOWER'.Kali ni dah kali ke 4 aku tgk cita neyh.Sweet kan.Suka sgt kat Ji Ho.Omg >.< cute plus plus XD hey,teringin gak aku nak masuk sekolah tue.Ada kad merah (macam padang bola sepak) ada F4 yang kiut tahap,kafeteria dia mantap beb.Kalau x aku tak kawan ngan nazlifa la,mesti aku tak tau yang cita neyh wujud.thankx Naz :) u mean a lot to me :') bukan takat cita korea ni jah aku minat, cita Playful Kiss dan City Hunter pon aku minat.You know what...aku ada pakwe baru ^_^ lagi hensem dari anak pak don tu...5 kali ganda hensem daripada sotong lembut tu..and he the cutest man in the world..he is...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Aww :3comel ala kiut gitu kan>.< kim bum <3 i love you .. BUT! your number is 4 because number 1 belong to Peter (carlisle cullen) number 2 is taylor lautner,number 3 is robert pattinson and number 4 is you...ya,that you KIM BUM <3 cute dolly face :3 he has sexy eyes.Aww mata dia comel gila...senyuman dia yang dalam gambar tu adalah senyuman yang bisa membunuh semua fans dia tau..aww..he's cute :3 your everything to me..tapi..banyak mana kaum hawa yang dah jadikan kau boyfren depa hah?mesti ramai kan..jangan la buat muka cenggitu..ala.. >.< *tengah bercakap dengan gambar* =.=' ok..im done with this picture..let move to this other kim bum pic :D

His smile can kill me in 5 second.. 1..2..3..4..5 ok im DIE -.-' 
if i die young,
bury me with KIM BUM,
lay me down on a bed of white roses,
sink me in KIM BUM pool,at his house
send me away with his killing smile
o'oh
wah,sejak bila aku jadi composer?coming soon on daenialonyx VEVO. wargh vevo gitu.perasan tahap dah aku -.-'

SO hey,tomorrow my tuition started. Yay : D with cheerful heart.Matematik,you are my second killer..setiap kali aku tarik langsir jah mesti imaginasi aku take part.nak tau apa imaginasi aku.. Aq bukak langsir and then tajuk polygon dalam matematik tu sergah aku.Dia suruh aku selesaikan suma soalan susah tahap kat aku then mak aku panggil dan aku tersedar daripada imaginasi aku yang super tahap tu.Nampak sangat aku tensyen kan..haha wish me luck for this kaming PMR *terbaik ayat kaming tu*

p/s:apsal adik aku 2 orang neyh asyik sebut perkataan DON jah?and apsal parent aku asyik cakap pasal DON? apsal suma warga dalam rumah neyh?DON jadik topik?apapah?



4 Dec 2011

Post special

Hello Peeps :D
This is it XD today is his birthday.who? my only one hater.Semalam aku tak boleh tidur kan sbb pagi tu aku bangun pukul 10.00 pagi *anak dara sapa la ni* so malam tu aku tak boleh tidur then i realize that the clock show 12.52 a.m. then aku yang tengah kebosanan ni pun menyanyilah...

Happy birthday to you,
Happy birthday to you,
Happy birthday to ____,
Happy birthday to you...

Haha sah2 korang suma kata aku mesti tengah tension tahap.Bayangkanlah,aku menyanyi sorang2 dalam bilik tu..adoyai =.=' so to you i just wanna say HAPPY BIRTHDAY..apa?hang tanya hadiah mana? bayangkanlah ada kotak besar kat tangan hang yang tertulis kat atas tu from"deanna..hang tanya pasal kek?banyangkanlah ada kek paling besar dalam malaysia ni depan mata hang,just imagine it.Tu la,sapa suruh besday hang bulan disember..*buat salah mak orang pulak-.-'* if edward cullen say 'you always be my bella' for bella swan, i say that you always be my hater forever..*forever kah* yaya,sampai hari neyh aku x boleh lupa tau dak fasal hang katakan pada bulan2 lepaih tu.hang p setuju ezriq kata benci tu tanda sayang.arghhh,you kill me with that wordless.

hurm nak kata apa lagi hah kat hang?yang tu ja la kut.Moga Allah SWT panjangkan umur hang noh,tahun depan PMR pulun skit..*diri sendiri x pulun pun-.-'* ok fullstop.

-out-

3 Dec 2011

My Lovely Pianist

Hey peeps :D
Bagi ampa suma lma x aku x update blog? Ooops,lupa plak,spa la aku neyh kan.Mna ada org yang nak sgt bca blog aku :p Hey,you know who is that?That man in the picture..Yes,you right,that is YIRUMA XD i love him so much lol :D Even he married now..huhu.Aku dengar dia punya alunan piano tu waktu aku blogwalking bloggie aina sofia.For your information, she very awesome.Aina letak lagu kiss the rain by YIRUMA.Lagu tu memang best jugak la bagi aku.Aku bagi 8/10.Bagi aku la,korang ikut suka la nak bagi mark brapa kan.But, im very like this song.Yea,the song that you hear right now :D RIVERS FLOW IN YOU. Lagu tue bagi aku memey sweet giler lah.Awatlah Stephanie Meyer x pilih lagu ni,sepatutnya dia pilih dua-dua lagu tu,lagu rivers flow in you and Bella's Lullaby.Both song really damn great.Carter Burwell and Yiruma is really great pianist ever.Memang orang berjiwa piano la diorang neyh, can u imagine how can they create this great melody...Tadi aku terjah youtube tengok yiruma main piano,membuak2 keinginan aku nak blajar main piano,tapi..ye la, mana sempatkan sbb tahun depan PMR dah..Aaarghh.PMR, be nice to me,don't make me STRESS *with capital letter*

Hey,im was thinking,kristen stewart is in relationship with robert or taylor?Tadi aku tengok kat youtube sesi interview depa 3 orang,So cute :3 Rupanya,ada orang lagi fanatik twilight daripada aku,ada 4 orang kaum ibu ni kan,punyala obses kat edward,bella ngan taylor.Wakil OPRAH datang kat ruma mereka and guess what...Pinggan pun gambar twilight :D and ada bilik bawah tanah tau,tudia,siap ada replika edward lagi tu XD wallpaper twilight di merata2 tempat..i wish i can do that thing :') then wakil oprah tanya anak2 kaum ibu tu kan,then budak laki neyh jwb 'She (ibu dia) would spend an hour just to watch edward cullen scene' hewhew..sama la kitew yew.Then ada budak pompuan hostel neyh.As you know, suma peminat twilight la kan... mana la depa dapat cadar gambar edward tu.Aku nak jugak.Added to my wishlist : cadar arsenal dan cadar twilight.

Hey,my warrior queen have made the MV :D she is LADY GAGA :) very love her you know.You should watch Marry The Night MV.First tu memang panjang gilerla intro dia,but her vid is awesome dude.Tapi ada banyak la jugak part censored tue >.< tapi vid dia memang giler habis la you know her song is incredible.Apart from that,now im start to like matluthfi,he make vlogging in youtube.Impact video dia memang kuat la,dalam keseriusan tu, ada part lawak.Cakap Kedah dia tu memang piau gila dude.I guess that dia tu orang Kokdiang.Kampung aku kut XD SEARCH la kat youtube, MATLUTHFI90, AmanWan pun syok gak.Ada part dia buat yang dia tangah makan nasik pakai senduk and minum kicap.Sumpah geleman dude,.Ada part yang dia makan  megi dlm baldi,werghh..terbaek baq hang.SEARCH la mamat neyh jugak AMANWAN.konfem puas hati.

Alamak esok besday hang lah hater.Tunggu noh esok, ada post special untuk hang.

-out-

1 Dec 2011

Holiday..entah yg ke berapa -.-

Hye peeps :D
Just wanna say hi and im sorry for not updating this blogging.Bukannya malas tp masa aq banyak dihabiskan untuk the little devil i mean mathematic.Aq bukannya mcm korang yg pandai tp aq bab2 mengira neyh aq slow down skit..So,nak mantapkan lagi skill matematik aq,kena la revision lebeyh kan.Agree that? if u say yes that good.So,x suma masa aq dihabiskan untuk matematik sbb aq dah ada PS a.k.a play station.PS yg ke brapa? *dirahsiakan..so aq duk keja men fifa ngan racing keta je larh.Yg best tu, aq asyik duk pekena chamakh jah..Alik2kat kuning.Suka sungguh benda tackle tu.

So,dlm kepala aq neyh,dah set dah nak DEACTIVATE menatang nma facebook tu,cuma twitter ngan blogging neyh kalo ada masa aq update lah.Rasa jadual aq cenggini..tiap2 hari Ahad aq akan update tp kalo kat skolah ada m/pelajaran komputer tu aq bleyh la update skali.

Korang cuti p mna dah? aq rasa cuti neyh aq x gi mna sbb parent aq sibok =.= paling kauh pon maybe penang? :'( ada x insan seperti aq di luar sna?kalo ada gtaw taw :3 Haritu tok aq dtg ngan kak intan suma lah.kmi mkn dkt restoran tepi pantai (k.perlis jah) mmg x leyh blah la acara sembunyi telur goreng tu,adik aq leka skit aq ngan pak cik aq amik telur tu sembunyi.Punyala dya cari..ahaha,,

Hey, aq dah gila kat LADY GAGA taw.Lepaih aq dengaq lgu Marry The Night tue,trus hati aq dah suka kat dya.She awesome,tambah2 lagu bahasa jerman tue.mmg syiok habih.MMg patut lah dya ramai follower kat twitter.Maybe kalo x kerana alis yg duk conteng perkataan MARRY THE NIGHT kat papan putih tu,sampai skarang aq x taw lagu tu wujud ke x.Aq nak MV dya.kluar la cpt,perasaan x sabar neyh sma ngan perasaan nak tunggu twilight breaking dawn part 2 XD Forever is only the beginning :3

Hey, igtg now,
-out-