16 Nov 2011

Penat & Bola

Hello peeps (:
td penat giler baq hang.Habih jah perhimpunan lepas dengaq cegu zul ngan cegu shaharim taklimat pasal skolah aku pegi la teman anis ngan saiyidah buad keje kayu sbb depa 2 org x siap apa lgi,aku siap dah.Mula la acara paku memaku,menggergaji ngan potong ngan mesin hampir siap la projek saiyidah ngan anis tue..banyak dugaan dude =.=' dgn paku terkeluaq,kayu herot and mcm2 lagi la.

Ops,perasan cutepanda ada dalam bilik kh td,tgh buad projek memateri,serious giler muka baq hang,td dya nak p kat anwar,lalu kat depan aku x bleyh sbb ada org halang then dgn muka ego lalu jgk kat blakang aku..hahax,ego konon.

Sorry ler anis,aq asyik duk tlg saiyidah jah sampai nak tlg ag aq lupa..heheh,(penting diri) :p then what?tgk jam dah pukul 12 lebih lol XD bayangkan 10.20a.m. rehat yg kami ikat perut sampai pukul 12 lebih...lapaq baq hang..perut aku duk mintak simpati agar diisi,so pegi kantin and anis or saiyidah yg ckp ada nasik x? oh god..naseb mak cik kantin tue ada lagi nasik, waktu tu rasa mcm mak cik tu la penyelamat kami daripada kebuluq.Then sampai kat klas,ayaq aku tumpah >:( marah pown ada sedeyh pon ada..air teh o' ais tu tumpah tanpa aku sempat rasa nikmatnya,, tp ada la rsa sikit.Minum ayaq masak ja la aq..dgn kuah nasik pedas tahap..lidas aq jadi tebal gamaknya..then terkantoi ngan mukhriz,ezriq ngan idzuan sbb mkn dlm klas and x p dengaq ceramah XD kami buad kh td,rilek arr.Then aku,saiyidah ngan anis kemas klas,ye larh lagi 2 hari nak long holiday...sampah punyala banyak..nak harapkan nuu (x bleyh sebut..nanti dikecam) lagi la x buad.Maw depa buad pown,depa sapu kat tmpt depa jah..grrrr

Then anis ajak aku p turun bilik kh.Sorry la aku terpaksa refuse,aku sakit gila kaki baq hang.Sejak akhir2 neyh,kaki aku derek buad hal.Rasa nak cabut kaki jah.Then i realized,aku sowank ja ka pompuan dlm klas neyh?so terpaksalah aku jd patung cendana dalam klas 2 tekun dgn shahmin ngan puak2 dya duk men bola.aku duk doodling tp x penahnya menjadi..yg mukhriz duk tulis buku koko then ustazah masuk,yg duk men bola td tu x sedaq kta ustazah dah masuk,sedaq2 jah depa berenti lah,yg idzuan buad rabun plak,dya sepak bola tu kena tingkap..kami x larat nak gelak,pengawas men bola dude XD.Then cegu soal la sensorang..aku ngan mukhriz selamat lah... high 5 dude.then ustazah tanya ,mukhriz kenapa x larang..mukhriz kelentong kta dya x sedaq apa pasai asyik duk tulis buku koko..ustazah tanya aku plak,soalan sma cam mukhriz,aku pun hentam p kta larang pon depa x dengaq,naseb ustazah x syak apa-apa..phew..Pasai  depa lah kmi balik kul 2.15 p.m. kena motivasi =.='

k gtg now..buhbye..Never Let Rawkie Cookie Shut Down

No comments: