1 Nov 2011

Pabila Cik Abang sudah Mula Jiwang Karat

Sebelum aq mula cita neyh, aq nak story ckit pasai dya neyh.Dya Senior aq taun lepas,mmg aq rindu puak2 senior taun lepas.Yg aq nak cita neyh pasai salah sowank nya lah.. Kalo kat twitter mmg aq duk tweet ngan dya ja lah. Tapi yg aq tweet lebih mestilah dya and selebihnya tuh aq tweet ngan anis,dinie,asha and many more lah.Hari neyh aq bwk lappy ke skolah.Mmg untung giler la cegu yg masuk okeyh jah kami bukak lappy.Tiba ternampak tweet sowank neyh, jiwang karat gilalah.. neyh aq print screen.Nak komen sakgi kta aq menyibowk plak.Kalo aq upload kat bloggie neyh pown, sapa nak tgk, blog aq x banyak manusia yg follow pown ):


Kalo nak bca dgn lebih jelas lagi, klik la kat ctu.Ayat mmg pergh...Ni la bdk derma,pandai buad ayat even ag Ex-dermarian.Dya neyh kekadang buad lwak bodow ngan aq tp kekadang terubat juga kebosanan aq sbb x ramai manusia yg aq kenai kat twitter.

Other story
Weyh dude, aq takowt sgt sbb takowt turun klas..huhu.. skang pown result aq just B.. only B.. no A or C..Dear mathematics, please don't be cruel to me.Takowt sgt sbb math aq x expect sgt markah brapa.slalu 50 ke atas.Ya Allah, bgi lah aq lingkungan B ja lah.Amin (': Kurang la ckit takowt aq lepas ckp ngan kak bihah.Dya kata, tawakal jah la.okeyh, kak, i will.Sn B KIRA OKEYH LER TUE..JGN TAMAK.Aq rasa neyh baru ja permulaan. X kesah la even aq kena turun klas ka naik klas ka, taun depan tujuan hanya satu.. dpt 8A+ caiyok2 (mula dah merepek)

Next
Aq bagi nma dya PANDA lah.No reason for me giving that name.Dya berlagak la neyh.Mesti shahmin tu eeeeeeeeeeeee geramnya aq!!! rasa mcm nak amik riffle and tembak geng depa tue..Muahahahahaha :3 

Alamak kena chaos dulu buhbye

No comments: