Ni sapa? Duk kat mana? Sori silap number


hi peepsMyEm0.Com
Menatang apa tajuk di atas? mesti kowank suma kata gitu kan, kalau x pown x pa larh.Ayat tue ayat mesej yg dinie dpt wak2 kat skolah td.Waktu tue kami suma pakat duk melantak hamper yg dinie dpt lepaih menang main lawn bowl kat rin skolah td.Dapat jah mcej tue kami suma pakat bca.Dinie reply 'Nama aq Zabedah, tinggal kat Ampang tepi loji' mcm tu gaya ayat dya tp x la betul tepat sbb aq ingat ayat neyh jah.Dalam hati kami suma (shahira,dinie,asha,alis,anis,mukhriz ngan husna) owank yg antaq tue x kan balaih.Tetiba dya antaq lagi 'Keje apa;' ayat agagak2 je tue.Then x silap aq, mukhriz yg reply kut, 'Keja tukang cuci tandas kat KLIA' Hahax,pakat suma gelak, tukang cuci tandas??? Oh myMyEm0.Com ingatkan lagi dya x balas, ye larh, tukang cuci tandas, sapa yg maw kan!! then the mystery man tue reply lagi 'x pa larh, janji keja halal' gila mmg x mengalah betul owank tu, then dinie reply apa tah, panjang sgt ayat tp ayat hujung dya demi bangsa dan negara (pergh)then owank tue reply nama apa, mukhriz reply pulak 'Zabedah Ismail, aku neyh janda anak tiga, awat ag suka kat aq ka?' pakat suma owank gelak, ye larh ayat janda anak tiga tuh x bley blah dude, kalo la owank tu taw yg dya duk reply mesej dya tue bebudak yg bru umo 14 thn...MyEm0.Com mmg tepat sangkaan kami, dya x balas dah, sahih demam seminggu sambil mulut berbuih..alahai..

Pastu kami suma sembang2 cam besa and depa budak laki nuu dapat idea yg x berapa cerdik men bola dlm klas.i was likeMyEm0.Com bising erhhh.tp lawak gak kekadang depa neyh, main bola mcm nampak main ragbi uh..sowank tolak kwn neyh, adoyai, yg banyak jadi mangsa,yg banyak jatuh ezriq lah, terpinggir daripada owank len..Then ada satu moment neyh di mna amar sepak bola then kasut dya terkeluaq kut tingkap, adoyai.. kasut bleyh terlucut daripada kaki.. ayo..

k..gotta go now, nak tgk youtube erhMyEm0.Com