18 Nov 2011

last day school

Hello peeps (:
ohmy XD hari neyh last day school.So,bermula daripada esok,suma pelajar termasuk guru holiday panjang ler.Best x?of kos la besh kan :D Pepagi td dtg skolah,spatutnya ada jamuan,tp disebabkan ada segelintir manusia yg brand minded sgt neyh,so klas kami x buat la jamuan..geram tau x~!BaB! tul...saket hati tau x dgn manusia tue,aq apa lagi, bukak lappy larh,tweet2 ngan hannaan then anis bwk mai roti+telur hancur skali ngan sos,apa lgi melahap la kmi4 org termasuk fatin.Pahtu mai plak mukhriz neyh,dan2 kami jerkah dya suruh jgn makan,ho la,jamuan depa kul 8 malam,so buad apa hang nak mkn makanan kami plak?? hantu jenglot btoi >:( u know what,lepaih tu farah tunjuk kat aq laman web yg boleyh bca novel on9,so skarang neyh aq dah ketagih novel plak..ney suma gara2 pengaruh farah XD bdk laki neyh idea depa slalu pelik2, td terciptalah satu permainan yg iras2 skuash tp dimainkan menggunakan kaki dan menggunakan bola tennis lol XD 

Know what, td geng diva tu sajia lalu tingkat kami...sja nak tayang keanggunan lew tu..heloo,kita mai skolah nak blajaq bukannya nak jd miss universe werrr~~~~i will always hate u perfect bitch -.-

tgk gambaq atas tu..kiut miut x?ada 3 biskut..yg kiri skali saiyidah yg tgh aq yang kanan skali anis lol XD.. kitorang 3 sahabat..

p/s:aku ahli waja taun depan :'(

No comments: