1 Dec 2011

Holiday..entah yg ke berapa -.-

Hye peeps :D
Just wanna say hi and im sorry for not updating this blogging.Bukannya malas tp masa aq banyak dihabiskan untuk the little devil i mean mathematic.Aq bukannya mcm korang yg pandai tp aq bab2 mengira neyh aq slow down skit..So,nak mantapkan lagi skill matematik aq,kena la revision lebeyh kan.Agree that? if u say yes that good.So,x suma masa aq dihabiskan untuk matematik sbb aq dah ada PS a.k.a play station.PS yg ke brapa? *dirahsiakan..so aq duk keja men fifa ngan racing keta je larh.Yg best tu, aq asyik duk pekena chamakh jah..Alik2kat kuning.Suka sungguh benda tackle tu.

So,dlm kepala aq neyh,dah set dah nak DEACTIVATE menatang nma facebook tu,cuma twitter ngan blogging neyh kalo ada masa aq update lah.Rasa jadual aq cenggini..tiap2 hari Ahad aq akan update tp kalo kat skolah ada m/pelajaran komputer tu aq bleyh la update skali.

Korang cuti p mna dah? aq rasa cuti neyh aq x gi mna sbb parent aq sibok =.= paling kauh pon maybe penang? :'( ada x insan seperti aq di luar sna?kalo ada gtaw taw :3 Haritu tok aq dtg ngan kak intan suma lah.kmi mkn dkt restoran tepi pantai (k.perlis jah) mmg x leyh blah la acara sembunyi telur goreng tu,adik aq leka skit aq ngan pak cik aq amik telur tu sembunyi.Punyala dya cari..ahaha,,

Hey, aq dah gila kat LADY GAGA taw.Lepaih aq dengaq lgu Marry The Night tue,trus hati aq dah suka kat dya.She awesome,tambah2 lagu bahasa jerman tue.mmg syiok habih.MMg patut lah dya ramai follower kat twitter.Maybe kalo x kerana alis yg duk conteng perkataan MARRY THE NIGHT kat papan putih tu,sampai skarang aq x taw lagu tu wujud ke x.Aq nak MV dya.kluar la cpt,perasaan x sabar neyh sma ngan perasaan nak tunggu twilight breaking dawn part 2 XD Forever is only the beginning :3

Hey, igtg now,
-out-

No comments: