Holiday #5

Hello peeps XD
aku bukannya minat sgt menatang nma domo neyh,tp sja aku buh gambaq neyh.Weyh,lepas kegembiraan malaysia menang aku tension balek urghh =.= menatang yg tunbuh kat tgn aku neyh yg bernma KETUAT dah brapa lma dah,x surut2 lgi,tp kecik jah.First time aq dpt menatang tu aq dah dpt red alert dah.Kalo prg yg tgk pon geli,aq yg kena neyh lgi geli doeh -.- aggagagaga, aq letak plaster yg tgh2 tu ada ubat kaler pink.Pink.. i loike it XD then ketuat aq tetiba berubah kaler jd warna teluq siput godang emas yg ada kat sawah pdi.Arghhhh.. rasa mcm nak amik pisau kerat jah,saiyidah penah bgi cadangan tuh tp aq yg x brani nak buad,sure saket kowt.

By the way,internet umah aq gila balik,gila segila gilanya...lampu kaler kuning  tue x maw menyala penuh,aq cepuk kang nanti padan muka aq,internet rosak kang,.dah la cuti skolah,baangkan,cuti panjang tanpa internet =.= x leyh bayang kan??

To anis,weyh,bukak utube,tijah buad video lagi.TIJAH,aq suka org tu,tp sebenaqnya pelukis tue,dya buad video lwn giler, tajuk dya TIJAH PUSHH, cari je la bgi jumpa, video neyh kesahnya tijah nak beranak pastu dan lagi tangkap gambaq,then promo khidmat photografi untuk majlis perkahwinan ke,newborn ka mcm2.Last skali tijah dpt anak zombie yg dlm game zombie vs plant.Lawak bebeno lew katakan.

Sampai takat neyh jah no... nak mendoodle sat,babai 

-out-