22 Nov 2011

Gold Medal

Finally our hero MENANG(with capital letter) Sememangnya harimau malaya lebih rakus daripada garuda.Garuda pown aq rasa la ni tinggal tulang sekeping jah,apa yang terjadi kpd harimau??? harimau kenyang la,apa lgi,sambil menjilat jari lagi,Finger lickin good (bedal trademark KFC)

Ampa suma mesti x leyh bayang kan perasaan waktu penalty last skali tue.Aq jenuh urut dada, kalo sapa ada serangan jantung tue, mesti dah koma kan..naseb baik la our hero,Baddrul (btul kot ejaan nma dya) buh sepakan yang aku dpt katakan sepakan dramatik sbb bola tue masuk gol slow jah.We easy man.Kalo x disebabkan pakwe aq yg slamat gol tue,mesti malaysia kecundang..Pakwe??? ni dya

Aha..jgn marah no anis,kita share la...50/50.. oh wait,aq ada kenal kwn si khairul fahmi neyh,nmanya aidil,tinggal serumah ngan penjaga gol neyh.KoRAng ada... adik aq pown penah chat ngan dya neyh jgk.^_^ harap maaf,link fb kwn si fahmi neyh dirahsiakan harap maklum.Aq jumpa kwn dya ni pown kat IMVU.

Oh ya,ada satu pemain indon neyh,campuran belanda ngan indon.Alah,sepupu Dora THE explorer tu,yg si diego tue.Muka gler hensem.Hey,u should play for netherland not indon.X layak la muka tu men indon.

Perasaan gol pertama malaysia tu,ong kim swee lompat mcm nak capai awn di waktu mlm.Syok gila habih..mmg bwk ong la coach ^_^

i gtg now,babai

p/s:gambar diambil drpd anis farhana



1 comment:

Anis Farhana said...

hang amek la apek, aku ada muslim...ngehngeh..;D