24 Nov 2011

#Holiday 6

Hello peeps XD
Guess what..tgk gambo kat atas neyh mesti kowank dah tau neyh movie apa.Jeng3 Twilight Breaking Dawn yaw...Alhamdulilah,syukur ke hadrat illahi disbbkan beberapa follower aq yg baik hati kat twitter,diorang bgi aq link movie neyh.Dahlah dpt tgk,free pulak..Yessssss..tp kena banyak bersabar ler,buffering tu mmg mencabar kesabaran aq, and aq putuskan sok aq nak tgk citer ni sampai habih..off blogger,twitter and facebook.Wait for me CARLISLE <3 (he so cute :3)





-out-







23 Nov 2011

Holiday #5

Hello peeps XD
aku bukannya minat sgt menatang nma domo neyh,tp sja aku buh gambaq neyh.Weyh,lepas kegembiraan malaysia menang aku tension balek urghh =.= menatang yg tunbuh kat tgn aku neyh yg bernma KETUAT dah brapa lma dah,x surut2 lgi,tp kecik jah.First time aq dpt menatang tu aq dah dpt red alert dah.Kalo prg yg tgk pon geli,aq yg kena neyh lgi geli doeh -.- aggagagaga, aq letak plaster yg tgh2 tu ada ubat kaler pink.Pink.. i loike it XD then ketuat aq tetiba berubah kaler jd warna teluq siput godang emas yg ada kat sawah pdi.Arghhhh.. rasa mcm nak amik pisau kerat jah,saiyidah penah bgi cadangan tuh tp aq yg x brani nak buad,sure saket kowt.

By the way,internet umah aq gila balik,gila segila gilanya...lampu kaler kuning  tue x maw menyala penuh,aq cepuk kang nanti padan muka aq,internet rosak kang,.dah la cuti skolah,baangkan,cuti panjang tanpa internet =.= x leyh bayang kan??

To anis,weyh,bukak utube,tijah buad video lagi.TIJAH,aq suka org tu,tp sebenaqnya pelukis tue,dya buad video lwn giler, tajuk dya TIJAH PUSHH, cari je la bgi jumpa, video neyh kesahnya tijah nak beranak pastu dan lagi tangkap gambaq,then promo khidmat photografi untuk majlis perkahwinan ke,newborn ka mcm2.Last skali tijah dpt anak zombie yg dlm game zombie vs plant.Lawak bebeno lew katakan.

Sampai takat neyh jah no... nak mendoodle sat,babai 

-out-

22 Nov 2011

Gold Medal

Finally our hero MENANG(with capital letter) Sememangnya harimau malaya lebih rakus daripada garuda.Garuda pown aq rasa la ni tinggal tulang sekeping jah,apa yang terjadi kpd harimau??? harimau kenyang la,apa lgi,sambil menjilat jari lagi,Finger lickin good (bedal trademark KFC)

Ampa suma mesti x leyh bayang kan perasaan waktu penalty last skali tue.Aq jenuh urut dada, kalo sapa ada serangan jantung tue, mesti dah koma kan..naseb baik la our hero,Baddrul (btul kot ejaan nma dya) buh sepakan yang aku dpt katakan sepakan dramatik sbb bola tue masuk gol slow jah.We easy man.Kalo x disebabkan pakwe aq yg slamat gol tue,mesti malaysia kecundang..Pakwe??? ni dya

Aha..jgn marah no anis,kita share la...50/50.. oh wait,aq ada kenal kwn si khairul fahmi neyh,nmanya aidil,tinggal serumah ngan penjaga gol neyh.KoRAng ada... adik aq pown penah chat ngan dya neyh jgk.^_^ harap maaf,link fb kwn si fahmi neyh dirahsiakan harap maklum.Aq jumpa kwn dya ni pown kat IMVU.

Oh ya,ada satu pemain indon neyh,campuran belanda ngan indon.Alah,sepupu Dora THE explorer tu,yg si diego tue.Muka gler hensem.Hey,u should play for netherland not indon.X layak la muka tu men indon.

Perasaan gol pertama malaysia tu,ong kim swee lompat mcm nak capai awn di waktu mlm.Syok gila habih..mmg bwk ong la coach ^_^

i gtg now,babai

p/s:gambar diambil drpd anis farhana



18 Nov 2011

last day school

Hello peeps (:
ohmy XD hari neyh last day school.So,bermula daripada esok,suma pelajar termasuk guru holiday panjang ler.Best x?of kos la besh kan :D Pepagi td dtg skolah,spatutnya ada jamuan,tp disebabkan ada segelintir manusia yg brand minded sgt neyh,so klas kami x buat la jamuan..geram tau x~!BaB! tul...saket hati tau x dgn manusia tue,aq apa lagi, bukak lappy larh,tweet2 ngan hannaan then anis bwk mai roti+telur hancur skali ngan sos,apa lgi melahap la kmi4 org termasuk fatin.Pahtu mai plak mukhriz neyh,dan2 kami jerkah dya suruh jgn makan,ho la,jamuan depa kul 8 malam,so buad apa hang nak mkn makanan kami plak?? hantu jenglot btoi >:( u know what,lepaih tu farah tunjuk kat aq laman web yg boleyh bca novel on9,so skarang neyh aq dah ketagih novel plak..ney suma gara2 pengaruh farah XD bdk laki neyh idea depa slalu pelik2, td terciptalah satu permainan yg iras2 skuash tp dimainkan menggunakan kaki dan menggunakan bola tennis lol XD 

Know what, td geng diva tu sajia lalu tingkat kami...sja nak tayang keanggunan lew tu..heloo,kita mai skolah nak blajaq bukannya nak jd miss universe werrr~~~~i will always hate u perfect bitch -.-

tgk gambaq atas tu..kiut miut x?ada 3 biskut..yg kiri skali saiyidah yg tgh aq yang kanan skali anis lol XD.. kitorang 3 sahabat..

p/s:aku ahli waja taun depan :'(

16 Nov 2011

Penat & Bola

Hello peeps (:
td penat giler baq hang.Habih jah perhimpunan lepas dengaq cegu zul ngan cegu shaharim taklimat pasal skolah aku pegi la teman anis ngan saiyidah buad keje kayu sbb depa 2 org x siap apa lgi,aku siap dah.Mula la acara paku memaku,menggergaji ngan potong ngan mesin hampir siap la projek saiyidah ngan anis tue..banyak dugaan dude =.=' dgn paku terkeluaq,kayu herot and mcm2 lagi la.

Ops,perasan cutepanda ada dalam bilik kh td,tgh buad projek memateri,serious giler muka baq hang,td dya nak p kat anwar,lalu kat depan aku x bleyh sbb ada org halang then dgn muka ego lalu jgk kat blakang aku..hahax,ego konon.

Sorry ler anis,aq asyik duk tlg saiyidah jah sampai nak tlg ag aq lupa..heheh,(penting diri) :p then what?tgk jam dah pukul 12 lebih lol XD bayangkan 10.20a.m. rehat yg kami ikat perut sampai pukul 12 lebih...lapaq baq hang..perut aku duk mintak simpati agar diisi,so pegi kantin and anis or saiyidah yg ckp ada nasik x? oh god..naseb mak cik kantin tue ada lagi nasik, waktu tu rasa mcm mak cik tu la penyelamat kami daripada kebuluq.Then sampai kat klas,ayaq aku tumpah >:( marah pown ada sedeyh pon ada..air teh o' ais tu tumpah tanpa aku sempat rasa nikmatnya,, tp ada la rsa sikit.Minum ayaq masak ja la aq..dgn kuah nasik pedas tahap..lidas aq jadi tebal gamaknya..then terkantoi ngan mukhriz,ezriq ngan idzuan sbb mkn dlm klas and x p dengaq ceramah XD kami buad kh td,rilek arr.Then aku,saiyidah ngan anis kemas klas,ye larh lagi 2 hari nak long holiday...sampah punyala banyak..nak harapkan nuu (x bleyh sebut..nanti dikecam) lagi la x buad.Maw depa buad pown,depa sapu kat tmpt depa jah..grrrr

Then anis ajak aku p turun bilik kh.Sorry la aku terpaksa refuse,aku sakit gila kaki baq hang.Sejak akhir2 neyh,kaki aku derek buad hal.Rasa nak cabut kaki jah.Then i realized,aku sowank ja ka pompuan dlm klas neyh?so terpaksalah aku jd patung cendana dalam klas 2 tekun dgn shahmin ngan puak2 dya duk men bola.aku duk doodling tp x penahnya menjadi..yg mukhriz duk tulis buku koko then ustazah masuk,yg duk men bola td tu x sedaq kta ustazah dah masuk,sedaq2 jah depa berenti lah,yg idzuan buad rabun plak,dya sepak bola tu kena tingkap..kami x larat nak gelak,pengawas men bola dude XD.Then cegu soal la sensorang..aku ngan mukhriz selamat lah... high 5 dude.then ustazah tanya ,mukhriz kenapa x larang..mukhriz kelentong kta dya x sedaq apa pasai asyik duk tulis buku koko..ustazah tanya aku plak,soalan sma cam mukhriz,aku pun hentam p kta larang pon depa x dengaq,naseb ustazah x syak apa-apa..phew..Pasai  depa lah kmi balik kul 2.15 p.m. kena motivasi =.='

k gtg now..buhbye..Never Let Rawkie Cookie Shut Down

2 Nov 2011

Ni sapa? Duk kat mana? Sori silap number


hi peepsMyEm0.Com
Menatang apa tajuk di atas? mesti kowank suma kata gitu kan, kalau x pown x pa larh.Ayat tue ayat mesej yg dinie dpt wak2 kat skolah td.Waktu tue kami suma pakat duk melantak hamper yg dinie dpt lepaih menang main lawn bowl kat rin skolah td.Dapat jah mcej tue kami suma pakat bca.Dinie reply 'Nama aq Zabedah, tinggal kat Ampang tepi loji' mcm tu gaya ayat dya tp x la betul tepat sbb aq ingat ayat neyh jah.Dalam hati kami suma (shahira,dinie,asha,alis,anis,mukhriz ngan husna) owank yg antaq tue x kan balaih.Tetiba dya antaq lagi 'Keje apa;' ayat agagak2 je tue.Then x silap aq, mukhriz yg reply kut, 'Keja tukang cuci tandas kat KLIA' Hahax,pakat suma gelak, tukang cuci tandas??? Oh myMyEm0.Com ingatkan lagi dya x balas, ye larh, tukang cuci tandas, sapa yg maw kan!! then the mystery man tue reply lagi 'x pa larh, janji keja halal' gila mmg x mengalah betul owank tu, then dinie reply apa tah, panjang sgt ayat tp ayat hujung dya demi bangsa dan negara (pergh)then owank tue reply nama apa, mukhriz reply pulak 'Zabedah Ismail, aku neyh janda anak tiga, awat ag suka kat aq ka?' pakat suma owank gelak, ye larh ayat janda anak tiga tuh x bley blah dude, kalo la owank tu taw yg dya duk reply mesej dya tue bebudak yg bru umo 14 thn...MyEm0.Com mmg tepat sangkaan kami, dya x balas dah, sahih demam seminggu sambil mulut berbuih..alahai..

Pastu kami suma sembang2 cam besa and depa budak laki nuu dapat idea yg x berapa cerdik men bola dlm klas.i was likeMyEm0.Com bising erhhh.tp lawak gak kekadang depa neyh, main bola mcm nampak main ragbi uh..sowank tolak kwn neyh, adoyai, yg banyak jadi mangsa,yg banyak jatuh ezriq lah, terpinggir daripada owank len..Then ada satu moment neyh di mna amar sepak bola then kasut dya terkeluaq kut tingkap, adoyai.. kasut bleyh terlucut daripada kaki.. ayo..

k..gotta go now, nak tgk youtube erhMyEm0.Com

1 Nov 2011

Pabila Cik Abang sudah Mula Jiwang Karat

Sebelum aq mula cita neyh, aq nak story ckit pasai dya neyh.Dya Senior aq taun lepas,mmg aq rindu puak2 senior taun lepas.Yg aq nak cita neyh pasai salah sowank nya lah.. Kalo kat twitter mmg aq duk tweet ngan dya ja lah. Tapi yg aq tweet lebih mestilah dya and selebihnya tuh aq tweet ngan anis,dinie,asha and many more lah.Hari neyh aq bwk lappy ke skolah.Mmg untung giler la cegu yg masuk okeyh jah kami bukak lappy.Tiba ternampak tweet sowank neyh, jiwang karat gilalah.. neyh aq print screen.Nak komen sakgi kta aq menyibowk plak.Kalo aq upload kat bloggie neyh pown, sapa nak tgk, blog aq x banyak manusia yg follow pown ):


Kalo nak bca dgn lebih jelas lagi, klik la kat ctu.Ayat mmg pergh...Ni la bdk derma,pandai buad ayat even ag Ex-dermarian.Dya neyh kekadang buad lwak bodow ngan aq tp kekadang terubat juga kebosanan aq sbb x ramai manusia yg aq kenai kat twitter.

Other story
Weyh dude, aq takowt sgt sbb takowt turun klas..huhu.. skang pown result aq just B.. only B.. no A or C..Dear mathematics, please don't be cruel to me.Takowt sgt sbb math aq x expect sgt markah brapa.slalu 50 ke atas.Ya Allah, bgi lah aq lingkungan B ja lah.Amin (': Kurang la ckit takowt aq lepas ckp ngan kak bihah.Dya kata, tawakal jah la.okeyh, kak, i will.Sn B KIRA OKEYH LER TUE..JGN TAMAK.Aq rasa neyh baru ja permulaan. X kesah la even aq kena turun klas ka naik klas ka, taun depan tujuan hanya satu.. dpt 8A+ caiyok2 (mula dah merepek)

Next
Aq bagi nma dya PANDA lah.No reason for me giving that name.Dya berlagak la neyh.Mesti shahmin tu eeeeeeeeeeeee geramnya aq!!! rasa mcm nak amik riffle and tembak geng depa tue..Muahahahahaha :3 

Alamak kena chaos dulu buhbye

Boring take over my mood now


Hello people (curi ayat wan)
Awat aq lama x update bloggie neyh adalah... jeng..jeng..jeng.. aq x dak cita nak tulih, nothing gud happen to me ): Kalau dah borink sampai tahap lima pown aq akan on9 twitter check mention and follower pastu kalau hannan on9 aq kacolah dya,Hahax mna leyh aq lupa bekas ketua MPP SMK DERMA kan..

Tapi bes gak kaco cik abang tue ;) u know what, danial x sanggup nak pandang muka aq ngan anis.Sbbnya
kalau kowank x tgk match tue, keputusan perlawanan ini adalah.. jen..jeng..jeng
CHELSEA (3)-ARSENAL (5)
KOWANK NAK TAU BETAPA BANGGANYA AQ HAHAX. DANIEL pown x maw ungkit kekalahan memalukan itu, syok gila dpt pekena dya balik.Yahooo.U know what, abg aq yg duk sumbat gol tue.Abg Persie..Gosh, rasa nak amik walcott jd abg aq sama >.<
 Guess what, rasa nak p rumah RVP,Walcott ngan WS (keeper arsenal) aq nak vulik depa bwk balik mai sini.Oh my, i wish i could do that stupid thing (: Td aq, anis ngan saiyidah tgk arsenal punya online shop.Tgk la bahagian baju baby made by arsenal tue lan. Ya Allah, bkn aq rasa nak beli baju tue, tp aq nak beli bdk tue.. comel + kiut + miut.. Rasa nak beli Gunner apa tah nma dya, dinosour kaler hijau yg pakai topi ngan baju arsenal.Td aq tgk la WS main ping pong ngan sapa tah sowank pemain arsenal.Besh gila (: memula main ikut peraturan la pakai pemukul tu kan, round kedua pakai kuali.Entah apa-apa pakai kuali tp nampak bes gak siap ada bunyi kuali skali.Round ketiga main pakai kayu kriket.Ohsyemm (:
 
Oh ,y, i can wait for Twilight Breaking Dawn.
So sweet anak dya (: Mak ngan Pak dya pown hot jgk ;)

gotta go now, no interesting story i wanna to tell u K bye