Raining

 Hari neyh dingin skali dude.Memula hujan renyai-renyai and then hujan lebat, aq pown grab la oppurtunity nak maen hujan tumpang mama ngan papa aq x dak kat rumah.So aq mainlah hujan tue sambil basah rambut,bju ngan sluar aq tp mmg besh and awesome (:

 Kekadang hujan neh buat kita rasa better.Bgi aq, masalah aq hadapi wak2 neyh rasa release sekejap.Jiwa ngan minda tenang giler.I can live without that letter.Aq nak duk dlm klas weyh, nak antaq surat pastu dpt surat balas balik.Aq nak duk dlm klas sambil buat wayang charlie chaplin ngan dya.

First aq ada mcej ngan anwar pasai si dya tue, anwar kta ag tepon dya trus, fon dya, dya pegang bkn mak dya, aq takowt kot kalo mama dya yg jwb =.=' hell waiting for me dude.Tp nak mcej ngan dya :3 toksah lah, bkn urgent pown kan, tinggalkan topik neyh

U know wut, i just got ponytail, sepanjang 13 thn aq hidup.. x penah skali pown aq dpt ponytail.Dulu darjah 6 rambut aq mmg pendek giler larh mcm mukhriz.Aq selesa gaya camtu dulu tp tingkatan 1 aq dah berubah dah.Talking about darjah 6, aq rindu tinggal kat asrama, rindu lina, bella ,azila and especially 'ALIYA NAJIHA. bestfriend aq slamanya tue, dulu ada larh salah faham ckit ngan dya tp aq ngan dya x leyh berenggang langsung.Lupa plak, aq rindu FIEYKA,FARHANA and Ramai lagi.Aq rindu gak kat my monkey, ALIF ASHARAF NGAN kwn aq yg ketot KAMARUL awat ampa duk skolah agama?mai la dowk derma.

Aq rindu gak waktu blajar sesama ngan depa nak bersedia hadapi UPSR 2009.Aq rindu Dewan Makan aq yg kaler emas tu.Aq rindu loker aq B11 tue.no bertuah tu, NO.11.Aq rindu kat cacing dlm tanah kat dorm putera.Aq rindu Tangki ayaq yg kaler biru tue.Aq rindu kolam ikan tue.Aq rindu la ag Lina.Ingat x yg kita kutuk mak cik yg maw kat penyelia kita tue.Hahax.Ingat x kita lwn rambut sapa paling pendek.Aq ingat lagi wak2 ayah aq kta aq pakai dukun sbb aq dpt 5A.Ayah ag mmg sporting.

Skolah rendah aq ingat lgi Pa'am.Ingat lgi yg aq,'Aliya ngan Farhana cabar ag mkn rumput bru kmi bgi cekelat, pastu ag mkn daun pokok tue,OMG 0.o kmi pown bgi la cekelat tue.SWEET MEMORY (: Ingat lgi x waktu kita kat UUM.Rindu plak kat Kak Gi ngan Abg Nizam, aq lupa plak aq dulu geng mna.Tp mmg besh, waktu aq tersilap masowk bilik org laen aduhai =.= Mmg dpt rasa susana universiti.Aq ingat lgi wak2 kita nak p u tu, kita karaoke dlm bas, sir nyanyi lagu jiwang ngan jihan.Pakat gelak la.

Still remember waktu aq masuk drama R.A.P .. aq jd pokok,ALIF jd monyet <ag berlakon mmg menjadi>, skolah kmi dpt no3 dude.Tp x dpt p KL larh, sedeyh >.< Kenangan Choral Speaking,join skali ngan alif,anif,eman hakim jd konduktor,kak nina and ramai lagi.Yg tu la terbest moment in my life.Dgn konduktor yg asyik duk sengih jah 24 jam.

Panjangnya entri aq kali neyh, cowy :3