Only One

hi aliens ;D
mmg aq neyh x menepati janji sungguh kan (; kta nak off due to last year exam, tp sumanya hampeh kan, modem tu mcm panggil DYA...DYA mai bukak aq... and then aq pown bukaklah modem tu :p 

td exam BM paper1 ngan paper2.I was like pheww.Tp; bru satu ketas BM jah :'( aq ngan anis mmg nak exam cpt habih der~U know wut, kedudukan dlm klas wak2 exam berubah.Disebabkan aq tukar tmpt dgn dinie ngan alis,aq dowk row 6ber 2.Giler getaq siot, naseb wan dowk depan aq (: berpuluh-puluh kali dah sampai berbuih mulut aq pesan kat wan supaya dya jgn tidoq, aq x maw face 2 face ngan cegu depan aq tue =.=' belah kiri aq Saiyidah belah kanan aq daniel. okeyler tew.

td ketas BM i was like, Owh God =.=' so freakin bad!! ketas 1 susah and ketas 2 bleylah gagah sbb kebanyakan soalan ketas 2 aq dah hafal pagi tu.Terima Kasih YA ALLAH bgi kepala otak aq nie ingat.ALHAMDULILAH.Ketas 1 ada soalan 6ber 3; jawapan A dya TERKAPAH-KAPAH <apa tue?> B;TERKATAH-KATAH <huh??> serious, for that question, aq just tawakal kpd Allah SWT ja la.. mmg aq x taw apa-apa 0%!!For the first time in my life.. aq buat ketas 1 cukup2 sejam!! mmg mencabar gler siot.

pasai zarif plak, aq ada antaq surat kat dya, kandungan surat tue bgi aq mmg sadis gila aq tulih.Padan ngan muka dya, amik ag, ag nak buad apa terserah kat ag.Mmg td tgk reaksi muka dya terkejut gila tahap habih.Surat tu pown aq tulih waktu exam paper2 ;p bgi saiyidah plak;tue surat CINTA.. CINTA?? bleyh gak, haha gurau sja ;) ^-^

Okay, i got to go now, nak p tgk utube sat sbb minggu depan exam lgi. Wish me luck okeyh (;