Complicated

Now, suma benda jd very complicated mcm problem math kat atas nuu.Sapa zarif di shoutmix?? Saiyidah dah out sbb dya dah nyatakan yg dya xkan jd bdk nerd tu.Idzuan, hermm, maybe him sbb skarang dya tgh on9 facebook ..Argh, really complicated yoo..

To ZARIF:
  wEYH, MU kalah terowk smalam, jgn terasa naah sbb Arsenal aq sentiasa menang tambah2 abg aq yg hensem sgt tue ROBIN VAN PERSIE.Kalau betul la kan ag yg tulis kat shoutmix aq tu.Dari mna ag dpt link blog aq? kalo bdk laki hanya idzuan ngan mukhriz jah taw ink bloggie aq.Satu lagi, enset ag ada kedit ke x? x dak org nak kaco neyh, saiyidah ngan anis melancong p mna aq pown x taw.Need ur reply.

truthly,
DEANNA

Sedikit Bengang

Wah, tajuk entry atas SEDIKI BENGANG.Mmg aq bengang pown,sila rujuk pada shoutmix di sebelah kanan anda.Sapa la yg gatal p tulih nma zarif and then ai deanna?Setahu aq, aq x penah bgi link blog aq neyh kat dya.Dya pown x on9 fb lgi.Bkn nak tuduh eh,org yg aq saspek

1) MUKHRIZ <saspek utama neyh>
dya bengang sbb aq panggil dya posmen x bergaji.Kira dya neyh nak balas dendam kat aq la neyh.

2)Saiyidah or Anis
diorang neyh mmg suka pekena aq neyh,boleyh jadik gak neyh

3)Idzuan
Mamat neyh kekadang 1 geng gak ngan saspek no 2 tue.

Kalau bkn diorang neyh sapa?Adoyai trus terang la dude.Aq neyh bkn jenis mkn orang pown.
k get rip off it., Nak chaoz p youtube.

Raining

 Hari neyh dingin skali dude.Memula hujan renyai-renyai and then hujan lebat, aq pown grab la oppurtunity nak maen hujan tumpang mama ngan papa aq x dak kat rumah.So aq mainlah hujan tue sambil basah rambut,bju ngan sluar aq tp mmg besh and awesome (:

 Kekadang hujan neh buat kita rasa better.Bgi aq, masalah aq hadapi wak2 neyh rasa release sekejap.Jiwa ngan minda tenang giler.I can live without that letter.Aq nak duk dlm klas weyh, nak antaq surat pastu dpt surat balas balik.Aq nak duk dlm klas sambil buat wayang charlie chaplin ngan dya.

First aq ada mcej ngan anwar pasai si dya tue, anwar kta ag tepon dya trus, fon dya, dya pegang bkn mak dya, aq takowt kot kalo mama dya yg jwb =.=' hell waiting for me dude.Tp nak mcej ngan dya :3 toksah lah, bkn urgent pown kan, tinggalkan topik neyh

U know wut, i just got ponytail, sepanjang 13 thn aq hidup.. x penah skali pown aq dpt ponytail.Dulu darjah 6 rambut aq mmg pendek giler larh mcm mukhriz.Aq selesa gaya camtu dulu tp tingkatan 1 aq dah berubah dah.Talking about darjah 6, aq rindu tinggal kat asrama, rindu lina, bella ,azila and especially 'ALIYA NAJIHA. bestfriend aq slamanya tue, dulu ada larh salah faham ckit ngan dya tp aq ngan dya x leyh berenggang langsung.Lupa plak, aq rindu FIEYKA,FARHANA and Ramai lagi.Aq rindu gak kat my monkey, ALIF ASHARAF NGAN kwn aq yg ketot KAMARUL awat ampa duk skolah agama?mai la dowk derma.

Aq rindu gak waktu blajar sesama ngan depa nak bersedia hadapi UPSR 2009.Aq rindu Dewan Makan aq yg kaler emas tu.Aq rindu loker aq B11 tue.no bertuah tu, NO.11.Aq rindu kat cacing dlm tanah kat dorm putera.Aq rindu Tangki ayaq yg kaler biru tue.Aq rindu kolam ikan tue.Aq rindu la ag Lina.Ingat x yg kita kutuk mak cik yg maw kat penyelia kita tue.Hahax.Ingat x kita lwn rambut sapa paling pendek.Aq ingat lagi wak2 ayah aq kta aq pakai dukun sbb aq dpt 5A.Ayah ag mmg sporting.

Skolah rendah aq ingat lgi Pa'am.Ingat lgi yg aq,'Aliya ngan Farhana cabar ag mkn rumput bru kmi bgi cekelat, pastu ag mkn daun pokok tue,OMG 0.o kmi pown bgi la cekelat tue.SWEET MEMORY (: Ingat lgi x waktu kita kat UUM.Rindu plak kat Kak Gi ngan Abg Nizam, aq lupa plak aq dulu geng mna.Tp mmg besh, waktu aq tersilap masowk bilik org laen aduhai =.= Mmg dpt rasa susana universiti.Aq ingat lgi wak2 kita nak p u tu, kita karaoke dlm bas, sir nyanyi lagu jiwang ngan jihan.Pakat gelak la.

Still remember waktu aq masuk drama R.A.P .. aq jd pokok,ALIF jd monyet <ag berlakon mmg menjadi>, skolah kmi dpt no3 dude.Tp x dpt p KL larh, sedeyh >.< Kenangan Choral Speaking,join skali ngan alif,anif,eman hakim jd konduktor,kak nina and ramai lagi.Yg tu la terbest moment in my life.Dgn konduktor yg asyik duk sengih jah 24 jam.

Panjangnya entri aq kali neyh, cowy :3

Finally!

u know what.. exam dah abes yay (: cantek x aq edit blog?? huduh kan tp try p blog neyh http://evilphoenix97.blogspot.com blog pertama aq tuh, jgn lupa follow taw, ada button kat atas tu.La neyh, aq duk update blog tu jah la.Sbb tu kan bloggie pertama aq.Dia laki pertama ag, kaw ni plak laki aq no 2.actually, tired to facing the code in the blog.But, nak buat gena, dah kena buad ka,, huhu :3 so no more story i gonna tel u.. nitenite

Only One

hi aliens ;D
mmg aq neyh x menepati janji sungguh kan (; kta nak off due to last year exam, tp sumanya hampeh kan, modem tu mcm panggil DYA...DYA mai bukak aq... and then aq pown bukaklah modem tu :p 

td exam BM paper1 ngan paper2.I was like pheww.Tp; bru satu ketas BM jah :'( aq ngan anis mmg nak exam cpt habih der~U know wut, kedudukan dlm klas wak2 exam berubah.Disebabkan aq tukar tmpt dgn dinie ngan alis,aq dowk row 6ber 2.Giler getaq siot, naseb wan dowk depan aq (: berpuluh-puluh kali dah sampai berbuih mulut aq pesan kat wan supaya dya jgn tidoq, aq x maw face 2 face ngan cegu depan aq tue =.=' belah kiri aq Saiyidah belah kanan aq daniel. okeyler tew.

td ketas BM i was like, Owh God =.=' so freakin bad!! ketas 1 susah and ketas 2 bleylah gagah sbb kebanyakan soalan ketas 2 aq dah hafal pagi tu.Terima Kasih YA ALLAH bgi kepala otak aq nie ingat.ALHAMDULILAH.Ketas 1 ada soalan 6ber 3; jawapan A dya TERKAPAH-KAPAH <apa tue?> B;TERKATAH-KATAH <huh??> serious, for that question, aq just tawakal kpd Allah SWT ja la.. mmg aq x taw apa-apa 0%!!For the first time in my life.. aq buat ketas 1 cukup2 sejam!! mmg mencabar gler siot.

pasai zarif plak, aq ada antaq surat kat dya, kandungan surat tue bgi aq mmg sadis gila aq tulih.Padan ngan muka dya, amik ag, ag nak buad apa terserah kat ag.Mmg td tgk reaksi muka dya terkejut gila tahap habih.Surat tu pown aq tulih waktu exam paper2 ;p bgi saiyidah plak;tue surat CINTA.. CINTA?? bleyh gak, haha gurau sja ;) ^-^

Okay, i got to go now, nak p tgk utube sat sbb minggu depan exam lgi. Wish me luck okeyh (;

Last Year Exam!

Huyoo.. besh giler nak amik last exam.Aq bersedia la jgk but not in math,science,geo,sej okeyh!! Now, aq mesti lepaskan modem aq tue.OFF DUE TO LAST YEAR EXAM. GTG now. Wanna make some revision. Nanti lepaih exam aq mekap kaw cantek2 eh blogger ku yg tersayang. Jgn merajuk sgt blogger.. seminggu ja exam tue..

SELAMAT MENJAWAB SOALAN 2 TEKUN
especially for ZARIF SABIRIN <3

p/s: jgn pikiaq bebukan no

Projek Kayu

Alahai,ingatkan arineyh x ada klas KH ptg,rupanya ada.. So aq,anis ngan mukhriz belila waffel, sambil nyap2 mkn wafel tu, nampak la putera pujaan anis tue bwk keta, apa klas kancil, org naek mes la kan >.< then mak anis mai aq meneruskan perjalanan ke bengkel KH, tang spoil tu aq nak lalu kat terowong gelap tu kan, halamak, mamat 2 suku tu plak, amik jln kiri,ada laki aliatul plak!! so terpaksalah amik jln kanan, menyusahkan aq jah!!! The setibanya aq di bilik KH, what the.. aq ngan mukhriz jah mai!! so kami meneruskan la projek kami 2 org dlm bilik tue, sambil dengaq lagu hendset mukhriz (: U know wut1! aq amik keputusan nak buat lain projek tu,apa lagi, buat punya buat dah nak abis dah (; GUMBIRANYA .. aq pown beleteq kat diri aq neyh "WEYH DYA!! APSAL AG X BUAT CAMNI WAK2 MEMULA STAT BUAD PROJEK NEYH, AG NEY KEBODOHAN BETUL LARH!!" buat sampai 4.30, wak2 kat white house,Sesembang ngan Kak Syaza, pergh tgk ketas PMR, payah kut BM,, kak syaza kata Geo sederhana susah woot :3 oh my gawd, taun depan giliran aq plak, takutnyerr >.< <buat teruk> esok aq akan korbankan wak2 rehat aq dgn buat kerja kayu, nak bagi dpt A.. 20 markah untuk PMR...

got to go now, BYE BYE