30 Sep 2011

What a long time

Wut a long time right.. Hye best stalker (:
First skali aq nak mintak maaf ler kat blog aq neyh, cowy naah,bkn aq nak lupakan ag cuma aq menghilangkan diri sekejap, mencari kesah aq yg hilang.Urgh, FYI, exam just around the corner,aha just wanna say WELCOME EXAM,IM HAPPY U COME NOW )': meme x hepi kan, last year exam kut,bakal menentukan aq klas mna taun depan. takowtnyer.jikalaulah aq terjerumus masuk 3 WAJA simpang malaikat 44! x maw aq!!now, im fall in <3 with math. aww. sweet kan kalau kami 2 KAPEL?? DEANNA <3 MATH secocok!! math, aq akan pastikan kaw dpt A taw.A 90 lebeyh. wut a big wishes right??

u know wut, aq jumpa FB GURU KELAS aq,pergh,profile picture album pakai spek siap angkat peace lagi tue,.. aduhai, x pa la, dya pown nak merasa Facebook jgk, x kan ank murid ja yg bleyh layan, ye x?? u know wut, td kan 30 september 2011 bersamaan pukul ... dya lalu depan klas aq, awh man.. siap jenguk kepala masuk kelas aq dan wak2 tue la aq xTERSENGAJA TERPUKUL tgn kwn terlebih baikku iaitu ANIS FARHANA..Sowy ehh, aq buat gitu sbb x tahan tgk muka dya yg awh, very HANDSOME dan badan dia yg TEGAP not GEMUK! NGEHNGEH..

weyh, ZARIFFFF.. aq nak beleteq sat kat ag.. Aku nak ag bca neyh, wey, aq nk kwn balek ngan ag der. Jgnlah juai mahal sangat,ego banyak la ag neyh!! wut?? apa yg ag kata td, aq slalu marah ag, bler masa plak aq marah ag? penin la aq kalau cenggini..Gena ahh kalau nak kwn ngan ag balik sbb ag sowank la yg open minded pasai owank yg aq suka.KAN-KAN.. jawaplah YAAAA.. plz .. desperate nak bercakap ngan ag neyh, mentang2 lah dpt 2A,berlagak ag neyh noh..

weyh,kelmarin kan,ada jamuan, hasrat kamu punah ranah apabila cegu kata dya x bleyh p jamuan kat KFC tue, but jamuan goes on, skali masuk KFC p kat bahagian satu lagi terpampang kat meja berderet tu RESERVED, WAH2 tenks to shahmin sbb suoh ayah dya tempah meja dude.Yg jadi waiter aritu,shahmin ngan abg ensem<anwar>.makan ayam, jgn jelez nowh, <ceh,bknnya x penah makan ayam> pergh..adala satu puak neyh,jelez kat mna x taw ler depa neyh.

#cowy sbb post kali neyh panjang sbb lama aq x update blogger neyh\

1 comment:

Anis said...

aku tak jadi waitress????