KEM PBSM??

Esok ada kem kat Tasoh )': aq x suka tp dah anis ajak, aq apa lagi, JOM ja la, memula Manas panggil kmi, di kata Cikgu Saiful nak jumpa, p la aq,saiyidah ngan anis. Cikgu duk tanya spa yg nak p kem sbb ni kem peringkat negeri.Aq liat nak p sbb u know, the wicked witch will not allow me at all. Chong kelentong kat cegu Saiful yg dia ada Badminton Tournament, padahal x ada pown.. Grr >:( Last2 skali cegu suoh aq ngan anis tepon mak memasing la kan nak mintak permission, entah wicked witch tu mkn apa tah, senang2 ja kta bleyh p. Apa lagi, cegu pown bgi la borang yg nak kena isi tue.Adoyai, kat Tasoh.. imagine.. dah la tmpt tue keras mcm batu, <ayat ANis> tp .. its ok lah, aq pon x penah nampak benda tu kan, so maybe yg neyh satu peluang untuk aq kenal ngan bdk skolah laen, seperti skolah mahaad.. cewah, ada udang di sebalik batu sebenaqnya heheh.. bleyh la kut aq usha sesapa.. bkn nak cari jodoh kat sana kan, mna taw ada yg sangkut ;) FYI, aq balik hari AHAD NI so BYE GUYZ :')

  Oh ya, arineyh besday mukhriz, HAPPY BIRTHDAY TO U,HAPPY BIRTHDAY TO U,HAPPY BIRTHDAY TO MUKHRIZ HAPPY BESDAY 2 U
AQ Nak ucapkan slamat hari lahir kat ag, dah 14 tahun dah ag idup noh :D td pown aq nampak ag mcm terharu dgn shahmin sbb senakal-nakal dia pown, dia ucap besday kat ag

Buku sejarah tercari-cari,
Rupanya tersimpan di salam almari;
Sungguh keramat hari ini,
Happy besday mukhriz zubaidi.