just one more day )':

satu hari ja lgi nak skolah, now its time to say hi to BOOK,HOMEWORK,TEACHER ESPECIALLY 'RATU HUTAN',SCHOOL BUS<almaklumlah, aq p skolah bajet naik bas ja>,PEN AND FRIEND (: tp hari isnin tu la aq kena stay sbb ada klas KH ngan Cegu J, aq teka la, mukhriz yg akan bwak kueh raya dari umah dya (: tp, perut aq pown dah boring mengadap juadah yg berkaitan dgn hari raya ): folio  sejarah, alhamdulilah isi aq dah dpt dah, KH???/ omaigod!! aq x lukih lagi pelan nak buat projek kayu tu, alahai.. dah la tgn mcm kayu, huhu

  now, thanks to my fwen Nisha or mukhriz best friend ~>.<~ 3 lakaran lain2.. x pa larh, aq akan gunakan suma daya imaginasi aq, tp, RAM otak aq dah full!! kena beli EXTERNAL DRIVE neyh (: RAM otak aq full dgn wajah abg Hazone aq ler~~ hihik =.=' lelebih plak minah senengel neyh.Sok stay ngan 2 org tue, hmm.. x kan aq sowank ja pompuan?? huhu, kena kaver sah2 neyh, sakgi ada org yg gatai mulut kta aq mcm-mcm.. skang ni, org laen dah kan/?

  to anis: aq dah ada account TONTON, ag nak tgk tanya aq taw, kite kongsi login okeyh? :D aq still dowk tgk NORA ELENA, mna leyh lupakan wajah watak SETH TAN <AARON AZIZ> ngan NORA ELENA<SITI SALEHA> dah la drama tu catchy abis, kan kak IMAN? ;) aq neyh, teringin gak larr nak tgk hantu bonceng ngan raya x jadi, mesti best syok giler la kan kak iman? kak iman ney bgi aq kaki panggung, suma citer mesti dia tgk and ada ulasan yg x menyeluruh,huhu..

  FYI, pak sumat aq bli samsung touch screen tue!! aq nak,, huwaaa )': nak cangat2 der>.< tp nak buat gena kan, aq akan berusaha, biar PMR aq meletowp habeh, kalau x dpt gak, kat universiti nanti aq nak pulun!! janji seorg bdk nama Deanna.. anis,kalau aq x boleyh buat tue, ag ketuk pala aq sampai pecah1! aq nak pulun sampai suma benda yg aq nak aq dpt, iaitu IPAD,IPHONE,DSLR and so so :_)< x keterlaluan sgt ker?>

  Yg kat Somalia nuu, aq nak ucap takziah kat kluarga arwah, )':

  aq ada bca 1 quote neyh, mmg perli gler

EXAM JUST WASTING TREE TO MAKE PAPER-unknown


btul tue, hanya membazirkan ketas je ;D