14 Sep 2011

Drop..

Woahh, arineyh x ada BM ;) apa lgi,klas mcm tongkang pecah ler~~ yg anwar duk men laptop yg dya bwk tue la, asyik2 bukak FACEBOOK..asyik2 buka MUKA BUKU, x de benda len ka yg ampa bleyh bukak such as Twitter?? Forget about that :p Believe or not, aq tertidoq wak2 klas GEO. Tgh duk syok crita pasai Multimedia Super Corridor tetiba mata aq hantar mcej kat otak aq. "Tidur" itulah mcej yg dihantar oleh mata aq ke otak and then, otak pon kta "okeyh ;)" dan otak aq merensponskan balik mcej td kepada mata yg membuatkan aq berasa ngantuk. Begitulah cara-caranya bagi aq ngantuk. Apa lagi, terlentok lah aq kat ctu. Sampai 9.45 pagi.PERGH,nampaknya terungkailah salah satu sbb kenapa aq x penah dpt A dlm geografi :p

U know wut!! Daniel tlah berubah (: ALHAMDULILAH (: dia dah x banyak sgt bergaul ngan si syahmin and the gang. Dia join EZRIQ NGAN AMIR buat keja.Thumbs up fot u daniel. Ha stu lagi yg aq x habaq kat kowank, td shahmin tgh pinjam ler laptop si anwar, pastu dia bukak fb alisa and then shahmin klik la kat gambaq alisa pastu save as. Pastu shahmin kta la kuat2, weyh,ada gambaq alisa dlm laptop anwar.YA RABBI,mamat neyh, nyakat owank jew keja dia neyh.Pastu ada PJ taw, kena cari tmpt nak buat aktiviti orientering. Mcm2 gelagat la owank yg pegang kompas tue <saiyidah ngan farah> yg si izzati jadi tukang catit.Aq ngan fatin keja nyibowk ja.Anis,? tlg cari arah lew jgk.

Pastu ada PI.ustaz x ajaq pon and even masuk klas!! x pala , kandid gambaq jew la kejanya. Waktu nak turun tuh anis kta."Weyh f5 dah kuar dah" ang bgi aq.ALAMAK!! terlepas nak tgk HAZONE. sampai kat dataran intergrasi jew, bru aq ingat.tanya ler farah, wei, spek aq ag ami akk td. pastu farah kta dia dah bgi kat aq dah, so apa lagi, aq ngan farah patah balik p klas. waktu turun tue kan, omaigod, isee him (: tgh tekun bca buku. gud luck for ur SPM bro (:

Jatuh basikal baju carik,
hitam kulit si burung gagak;
Engaku mmg seorang yang baik,
Harap SPM nanti kau buat yg terbaik.

No comments: